Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 martie 2017, 15:38 views 6421
Unde poți dona haine și alte obiecte în Chișinău
24 martie 2017, 15:38 views 6421

Unde poți dona haine și alte obiecte în Chișinău

Primăvara este cel mai potrivit timp pentru ca să-ți faci revizie serioasă de sezon în garderobă și casă. Trezindu-se față-n față cu dulapul arhiplin mulți încep să intre în panică: nu este clar ce să faci cu rochiile, cumpărate online, care nu s-au potrivit ca mărime, cu puloverele care s-au întins sau cu teancul de blugi, pe care nu-i porți demult. Un alt lucru și mai puțin evident, unde în afară de lada cu gunoi, poți duce obiectele de interior de care v-ați plictisit. Am învățat cum să dăm hainelor și mobilei vechi o a doua viață.

Caritas Moldova

Despre organizație: Caritas Moldova este o organizație umanitară și de caritate care promovează, prin activitățile sale, reducerea sărăciei și instaurarea sistemelor sociale echitabile, prin promovarea toleranței și a carității creștine.

Ce puteți dona:

Haine de iarnă / vară pentru copii și maturi;Produse alimentare;Medicamente;Produse pentru igiena personală;Rechizite școlare;Achitarea serviciilor comunale;Achitarea serviciilor medicale, operațiilor;Mărfuri pentru odihnă (jucării și cărți).

Contacte: link către site.

Spasibo.MD

Despre organizație: Spasibo.MD ajuta oamenii din jurul nostru să facă un bine acelora care au nevoie cel mai mult: copii fără părinți, copii din familii defavorizate, persoanele în vîrstă fără rude, familiile, aflate într-o situație financiară dificilă, persoanele cu handicap, precum și familiile sărace și cu mulți copii. Pe Site-ul spasibo.md puteți urmări unde și cui oferiți „Cutiile de binefacere". Există detalii de contact ale internatelor, caselor de copii etc.

Ce puteți dona: încălțăminte, haine.

Contacte: link către site.

Asociația Obștească „Suport" Chișinău

Despre organizație: Asociația obștească e de caritate, oferind suport acelor nevoiași, partajînd sfaturi pe teme sociale și referitor la problemele cotidiene. Grupul este unul format în bază de voluntariat. Administrația asociației participă la acțiunile de oferire a ajutorului reciproc pe măsura posibilităților.

Ce puteți dona: totul.

Contacte: link către site.

Asistență pensionarilor din Moldova

Realizarea liberă a proiectelor de asistență gratuită pensionarilor din Moldova. Organizația e non-guvernamentală și non-profit. Este fondată de entuziaști, care doresc să facă bine și să se ocupe de caritate.

Ce puteți dona: lucruri, medicamente, alimente, bani.

Contacte: link către site.

Ofer gratuit, Chișinăule!

Despre organizație: între membrii grupului sînt plasate anunțuri de donare (donate sau oferite în schimb pe dulciuri) a lucrurilor și obiectelor; sînt publicate anunțuri despre găsirea lucrurilor, precum și anunțuri referitor de oferirea obiectelor la schimb.

Ce puteți dona: totul.

Contacte: link către site.

Unde mai puteți dona lucruri?

«Diaconia» este o structură socială, care lucrează direct cu Mitropolia Moldovei – site-ul, link-ul de pe Facebook.

Organizația Obștească de Caritate „Dobroe serdțe" (Inima buna) - link pe Facebook.

"Crucea Roșie" Moldova - site-ul.

Magazinul lucrurilor pentru cei săraci - str. Sfatul Țării, între străzile Șciusev și București, la mijlocul cartierului. Puteți dona orice lucru.

„Armata Salvării" la Botanica, str. Trandafirilor 5/2, tel. 022-63-91-94.

Boxele pentru lucruri din magazinele Linella.

Sursa: actualitati.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , haine , donatie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
1143 locuitori

Aluatu este un sat şi comună din raionul Taraclia. Aluatu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Taraclia și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1143 de oameni. Satul Aluatu a fost menționat documentar în anul 1806.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.