Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
23 martie 2017, 12:00 views 5559
Informații actualizate despre trafic pe ecranele LED (Foto)
23 martie 2017, 12:00 views 5559

Informații actualizate despre trafic pe ecranele LED (Foto)

Serviciul „Info Trafic" al Inspectoratului Național de Patrulare va informa în timp real participanții la trafic despre evenimentele rutiere prin intermediul panourilor publicitare LED, instalate în municipiul Chișinău.

Deocamdată în capitală vor exista trei panouri pe care serviciul Info Trafic le va folosi. Acestea sunt instalate la trei dintre cele mai importantă intersecţii din Chişinău şi anume:

1. bd. Ştefan cel Mare – str. Puşkin;
2. bd. Dacia – str. Bucureşti;
3. bd. Ştefan cel Mare – strada Ismail.

Serviciul „Info Trafic" vine să informeze conducătorii auto despre eventuale ambuteiaje create pe drumurile locale și naționale din țară. De asemenea, prin acest serviciu conducătorii sunt informați despre echipajele de patrulare dotate cu echipamentul de măsurare a vitezei de tip „RADAR".

De asemenea, mesajele de informare venite din parte serviciului „Info Trafic" sunt plasate pe contul oficial de Facebook al Inspectoratului Național de Patrulare al IGP.

De gestionarea, acestui serviciu este responsabil Centrul de Monitorizare a Traficului al INP, care a fost, recent, creat cu scopul monitorizării traficului și informării conducătorilor auto despre eventuale obstacole în trafic.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

soferi , informatia , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1489
Populația:
2233 locuitori

Şişcani este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Drojdieni și Şişcani. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Nisporeni și la 75 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2233 de oameni. Satul Șișcani a fost menționat documentar în anul 1489.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.