Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
14 noiembrie 2015, 13:30 views 6065
Călătoria cu troleibuzul în capitală s-ar putea scumpi
14 noiembrie 2015, 13:30 views 6065

Călătoria cu troleibuzul în capitală s-ar putea scumpi

Tarifele la călătoria cu troleibuzul în Chişinău ar putea creşte în urma majorării tarifelor la energia electrică. Directorul regiei Transport Electric Chişinău, Gheorghe Morgoci, a declarat pentru Sputnik că o decizie în acest sens urmează să fie luată de Primăria capitalei.

„Primăria ia decizia în acest sens. Am trimis un demers Primăriei Chişinău în care am explicat ce situaţie se va crea după majorarea tarifelor la electricitate. Ce decizie va lua Primăria nu este clar, ori ne va aloca surse suplimentare, ori vor lua decizia de a majora tarifele la călătorie", a declarat Morgoci.

Potrivit lui Morgoci, majorarea tarifelor la electricitate va afecta RTEC. „A fost o lovitură sub centură. Nu ştiu cum se va derula mai departe starea de lucruri la regie", a declarat Morgoci.

Acesta a comunicat agenţiei Sputnic că acum este prematur să se anunţe cu câte procente se vor majora tarifele la călătoria cu troleibuzul în capitală. „Trebuie să facem calcule, să analizăm. Avem mult de lucru", a declarat şeful de la RTEC.

La 9 noiembrie, au intrat în vigoare noile tarife la energia electrică.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

tarife , troleibuz , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1587
Populația:
4661 locuitori

Susleni este un sat şi comună din raionul Orhei. Susleni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Orhei și la 43 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4661 de oameni. Satul Susleni a fost menționat documentar în anul 1587.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.