Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
25 aprilie 2015, 17:10 views 8714
Pescarii, invitaţi să participe la turneul „Cupa Chişinăului - 2015”
25 aprilie 2015, 17:10 views 8714

Pescarii, invitaţi să participe la turneul „Cupa Chişinăului - 2015”

Duminică, 26 aprilie, Primăria municipiului Chişinău, în parteneriat cu Societatea Vânătorilor şi Pescarilor din Republica Moldova desfăşoară turneul sportiv deschis de pescuit cu undiţa cu plută „Cupa Chişinăului - 2015".

Potrivit autorităților municipale, acesta va avea loc pe Lacul din Parcul „Valea Morilor" şi are drept scop popularizarea pescuitului sportiv cu undiţa cu plută, perfecţionarea măiestriei pescarilor sportivi şi promovarea pescuitului sportiv după principiul „Let's Catch".

Sportivii care vor ocupa locurile I-III vor premiaţi cu sume băneşti.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

pescuit , Chisinau , turneu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
2052 locuitori

Ruseni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Ruseni și Slobodca. Comuna este aşezată în partea de est a raionului Edineţ pe malul rîului Ciuhur, la o distanţă de 10 km de orașul Edineţ, la o distanţă de 15 km de staţia de cale ferată Rediul Mare şi la 210 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2052 de oameni. Prima atestare documentară a satului Ruseni din ținutul Hotin datează din 2 mai 1575.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.