Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
Într-un liceu din Cahul fiecare clasă are o uniformă diferită (Foto)

Într-un liceu din Cahul fiecare clasă are o uniformă diferită (Foto)

Dacă la început de an școlar, profesorii au fost cei care au purtat uniforme la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu" din s. Slobozia Mare, raionul Cahul, acum a venit și rîndul elevilor. Noi i-am zis școala uniformelor colorate, întrucît fiecare clasă are o uniformă distinctivă.

Anterior, inițiativa profesorilor de a purta uniforme a stîrnit reacții la scară largă. Ministerul Educației a apreciat ideea. Cu toate acestea, o perspectivă clară a promovării inițiativei la nivel național nu a fost enunțată.

Directoarea liceului, Maria Chiciuc, a convins și elevii să poarte uniforme. Uniforma nu este aceeași pentru toți elevii, dar diferă de la o clasă la alta. Elevii au fost implicați în alegerea costumului, iar rezultatul îl vedeți mai jos:

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

uniforma , liceu , Cahul

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769–1774
Populația:
1213 locuitori

Popencu este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Chirov, Vladimirovca, Popencu și Zăzuleni. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 91 km de Chișinău. Populaţia satului Popencu alcătuia 1213 oameni în anul 2012. Satul Popencu a fost menționat documentar între anii 1769 – 1774.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.