Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 iunie 2017, 10:50 views 5339
În satul Beşalma a fost inaugurat primul teren de joacă pentru copii
22 iunie 2017, 10:50 views 5339

În satul Beşalma a fost inaugurat primul teren de joacă pentru copii

Copilărie mai frumoasă pentru copiii din satul Beşalma, municipiul Comrat. În parcul din centrul localității a fost inaugurat primul teren de joacă și sport pentru copii.

"Deoarece acest teren este primul în localitate, vrem să-l deschidem într-o atmosferă de sărbătoare. Este o mare bucurie nu numai pentru copii, ci și pentru adulți", – a spus primarul satului, pentru gagauzinfo.md.

Terenul de joacă a fost construit la decizia autorităților locale, iar pentru construcția acestuia au fost alocați 96 mii lei.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

Comrat , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1552
Populația:
1515 locuitori

Parcova este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Parcova și Fîntîna Albă. Satul Parcova se află la o distanță de  12 km de orașul Edineț și la 200 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1515 oameni.Prima atestare documentară a satului Parcova, pe Ciuhur, din ținutul Hotin, datează din anul 1552.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.