Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 iulie 2015, 14:42 views 6727
O competiţie chinologică are loc în premieră în raionul Ungheni
Foto: facebook.com
06 iulie 2015, 14:42 views 6727

O competiţie chinologică are loc în premieră în raionul Ungheni

O competiţie în domeniul chinologic „Biatlon 2015" are loc în premieră în cadrul Departamentului Poliţiei de Frontieră. Evenimentul se desfăşoară luni, 6 iulie, în comuna Zagarancea, raionul Ungheni.

Potrivit unui comunicat de presă, acţiunea are drept scop selectarea celor mai bine pregătite echipe canine și a acelor inspectori, care deţin cel mai înalt grad de pregătire, abilități şi deprinderi practice în domeniul chinologic.

În cadrul concursului, participanţii vor parcurge o distanţă de aproximativ nouă kilometri pe un traseu, în teren deschis, de-a lungul căruia, în calitate de probe ale competiției, vor fi amplasate diverse obstacole.

Printre cele 12 probe care urmează să le treacă chinologii alături de patrupezii lor se numără traversarea unui sector mlăștinos, reținerea infractorului, îndeplinirea cu exactitatea a indicațiilor inspectorului-chinolog, trecerea târâș pe sub un pod improvizat, trecerea obstacolelor etc.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

Moldova , politia , animale , competiţie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1447
Populația:
2502 locuitori

Clocuşna este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Clocuşna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Clocușna este situat la o distanță de 25 km de orașul Ocnița și la 230 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 2502 oameni. Prima atestare documentară a satului Clocușna din ținutul Hotin datează din 22 august 1447.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.