Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
28 octombrie 2014, 11:35 views 12452
În satul Tohatin a fost inaugurat un teren de minifotbal
Foto: tv7.md
28 octombrie 2014, 11:35 views 12452

În satul Tohatin a fost inaugurat un teren de minifotbal

Satul Tohatin are un teren de minifotbal. Arena cu gazon artificial a fost amenajată în cadrul programului "Toţi împreună„ implementat de Federaţia Moldovei de Fotbal. Elevii de la gimnaziul local, au primit în dar fulare, mingi şi o plasă pentru porţi.

Federaţia Moldovei de Fotbal dă în exploatare în fiecare lună câte un teren de minifotbal cu gazon artificial. În octombrie, o asemenea arenă a fost inaugurată la Tohatin, când în localitate a fost sărbătorit şi hramul.

Terenul cu gazon artificial a fost amenajat în cadrul programului "Toţi împreună", implementat de Federaţia Naţională. În cei patru ani de realizare a proiectului, au fost inaugurate 250 de terenuri de minifotbal similare.

Elevii gimnaziului local care au primit în dar fulare, mingi şi o plasă pentru porţi au disputat primul meci pe noul teren de minifotbal.

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

fotbal , sport , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XVIII-lea
Populația:
1333 locuitori

Albota de Sus este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Albota de Sus, Sofievca și Roşiţa. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Taraclia și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1333 de oameni. Satul Albota de Sus a fost întemeiat în secolul al XVIII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.