Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
25 noiembrie 2018, 09:30 views 2952
De luni, spre Colonița vor circula două autobuze pe ruta nr.24
25 noiembrie 2018, 09:30 views 2952

De luni, spre Colonița vor circula două autobuze pe ruta nr.24

De lunea viitoare, pe ruta de autobuz nr. 24, care asigură legătura dintre Colonița și capitală, vor circula două unități de transport, nu una cum se întâmplă acum.

Primarul satului Colonița Angela Zaporojan, a declarat pentru IPN că autobuzele vor circula la un interval de 25 de minute. Zaporojan speră că astfel va fi rezolvată problema aglomerației în transportul public cu care se confruntau locuitorii din Colonița în special în orele de vârf.

Primarul de la Colonița a spus că la Primărie au fost depuse numeroase plângeri de la locuitorii satului, care nu puteau ajunge la timp la muncă sau școală pentru că erau nevoiți aștepte prea mult timp transportul public.

Din Colonița spre Chișinău primul autobuz va porni la ora 5:50, iar ultimul – la 22:45. Spre Coloniţa circulă și 21 de microbuze pe ruta nr.117.

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

Colonița , autobuz

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1569
Populația:
2461 locuitori

Copăceni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Gavrilovca, Vladimireuca, Petrovca, Evghenievca, Antonovca și Copăceni. Localitatea este aşezată pe cursul de sus al rîuleţului Ciulucul Mare, la distanța de 7 km de oraşul Sîngerei și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2461 de oameni. Satul Copăceni a fost menționat documentar în anul 1569.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.