Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
26 martie 2020, 14:00 views 5616
În plină epidemie, primarul de Telenești a dat o petrecere în cinstea soției (Video)
26 martie 2020, 14:00 views 5616

În plină epidemie, primarul de Telenești a dat o petrecere în cinstea soției (Video)

Și-a sărbătorit ziua de naștere într-o veselie, în ciuda pandemiei. Natalia Lelic, soția primarului de Telenești, Vadim Lelic, și-a adunat în jurul mesei familia și rudele.

Atmosfera de voie bună a fost creată de interpretul Patric Hanganu. Evenimentul a fost transmis live pe facebook, chiar de alesul local, scrie jurnal.md.

Nici sunetul strident al girofarului de la o ambulanță, care trecea prin preajmă, nu i-a speriat pe petrecăreți. Veselia a continuat în plină stare de urgență, instituită din cauza pandemiei.

Contactat de Jurnal, primarul de Telenești a spus că respectă „întru totul" măsurile de precauție impuse de starea de urgență și că nu vede o problemă în a organiza o petrecere cu cei apropiați la el acasă.

„Păi la mine în casă, cu familia mea? Erau membrii familiei, cumnata, Patric și atît", a spus primarul.

Amintim că, din cauza pandemiei COVID-19, în Republica Moldova sînt acum interzise evenimentele sau manifestațiile care presupun aglomerație.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Telenești , primar

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1703
Populația:
1060 locuitori

Paşcani este un sat din cadrul comunei Manta, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Cahul și la 183 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1060 de oameni. Satul Pașcani a fost menționat documentar în anul 1703.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.