Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 iulie 2018, 12:20 views 10044
Posturile vamale „Soroca” și „Cosăuți” și-au reluat activitatea
30 iulie 2018, 12:20 views 10044

Posturile vamale „Soroca” și „Cosăuți” și-au reluat activitatea

Postul vamal de tip debarcader „Soroca" și punctul vamal „Cosăuți" și-au reluat astăzi activitatea, transmite MOLDPRES.

Cele două posturi și-au sistat activitatea la finele săptămânii trecute din cauza creșterii nivelului apei în râul Nistru.

Solicitat de agenție, purtătorul de cuvânt al Serviciului Vamal, Cristina Rău, a specificat că în prezent, „toate posturile vamale din țară activează în regim normal".

Nivelul apei în râul Nistru s-a ridicat după ce pe teritoriul Republicii Moldova și în țările vecine, în ultimele zile, a căzut o cantitate sporită de precipitații.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat pentru astăzi și mâine Cod Galben de caniculă. În orele de după amiază se prevede vreme caniculară cu temperaturi de 33°C și mai mult.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

vama , Soroca , Cosăuți

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1966
Populația:
1659 locuitori

Frunză este un oraş în raionul Ocniţa, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii, la hotar cu Ucraina, pe linia de cale ferată Ocniţa-Moghiliov-Podolsk, oraşul Frunză  este situat la o distanţa de 243 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 1659 locuitori. Localitatea a fost întemeiată în anul 1966, cînd lângă fabrica de zahăr încep să se construiască case de locuit, în 1973 obţinînd statutul de localitate de tip orăşenesc.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.