Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
07 decembrie 2016, 15:30 views 8493
Cel mai original pom de Crăciun (Video)
07 decembrie 2016, 15:30 views 8493

Cel mai original pom de Crăciun (Video)

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă în casele oamenilor, prin gospodării, sate şi oraşe pomii de Crăciun îmbracă straie de sărbătoare.

Fiecare încearcă să aibă cel mai frumos brad, împodobit cu globuleţe şi zeci de luminiţe colorate. Unii optează pentru brazi naturali, iar alţii pentru cei artificiali. Dar sunt şi dintre cei care îşi confecţionează proprii pomi de Crăciun.

Ei bine, un tînăr din satul Heciul Vechi, raionul Sîngerei, are în curtea casei sale cel mai original brad. Cît de ingenios a fost autorul şi cum arată pomul de Crăciun din curtea lui Marin Pînzaru vedeţi în imaginile video de mai jos.

Sursa: stirilocale.md

Cuvinte cheie:

brad , Crăciunul , sarbatoare , sat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1698
Populația:
1902 locuitori

Zăicana este un sat şi comună din raionul Criuleni. Zăicana este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 25 km de orașul Criuleni și la 24 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1902 oameni. Satul Zăicana a fost atestat documentar în anul 1698.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.