Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 octombrie 2015, 17:20 views 9647
Doina şi Ion Aldea-Teodorovici, comemoraţi la Leova (Foto)
30 octombrie 2015, 17:20 views 9647

Doina şi Ion Aldea-Teodorovici, comemoraţi la Leova (Foto)

La împlinirea celor 23 ani de cînd s-au stins din viaţă soţii Ion şi Doina Aldea Teodorovici, conducerea raionului și orașului Leova de comun cu serviciile desconcentrate și descentralizate din raion au depus flori la bustul mult regretatelor personalităţi.

Cu acest peilej, biblioteca publică "Valeriu Matei" din or. Leova a organizat activitatea cu genericul "Două veți într-un cîntec", la care au participat, conducători ai instituțiilor, bibliotecari, cadre educaționale și elevi.

Amintim, în noaptea de 29 spre 30 octombrie 1992, Ion şi Doina Aldea-Teodorovici, şi-au pierdut viaţa într-un tragic accident rutier.

Sursa: provincial.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
598 locuitori

Coicova este un sat din cadrul comunei Doibani I din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Dubăsari și la 74 km de Chișinău. Populaţia satului Coicova alcătuia 598 de oameni în anul 2011. Satul Coicova a fost menționat documentar în anul 1886.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.