Mergi spre compartimentul: Artele plastice
08 octombrie 2013, 15:05 Artele plastice views 8035
08 octombrie 2013, 15:05 Artele plastice views 8035

La Biblioteca municipală „O. Ghibu” a fost vernisată o expoziţie de desene şi picturi


Foto: moldpres.md

La Biblioteca municipală „Onisifor Ghibu" a fost vernisată o expoziţie de desene şi picturi cu genericul „Ziua oraşului Chişinău", semnate de elevi ai Liceului Teoretic „Victor Coţofană" din satul Chetrosu, raionul Drochia, transmite MOLDPRES.

Astfel, vizitatorilor şi cititorilor bibliotecii le este oferită o diversă tematică expusă în prezentările: „Bustul lui Grigore Vieru" de pe Aleea Clasicilor, Centrul oraşului Chişinău, Parcul Valea Morilor, Periferia oraşului Chişinău, O promenadă prin Chişinău, Chişinău - de Ziua Ta!, Porţile oraşului, dar şi desene cu imperativul „Ocrotiţi rîul Bîc!".

„Prezentele oferte picturale alcătuiesc un fericit pionierat al bibliotecii, venit de la învăţăceii unui liceu care nu este din oraşul Chişinău, dar care reflectă impresiile bine conturate ale elevilor", a menţionat Victoria Mereuţă, colaboratoare a Bibliotecii municipale „Onisifor Ghibu".

Expoziţia poate fi vizionată pînă la 13 octombrie.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

arta , expoziție , biblioteca

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
106 locuitori

Antonovca este un sat din cadrul comunei Copăceni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 10 km de oraşul Sîngerei şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 106 oameni. Satul Antonovca a fost întemeiat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.