Mergi spre compartimentul: Artele plastice
31 martie 2014, 12:21 Artele plastice views 9609
Vernisajul pictorilor GrEv KaFi la Comrat
Foto: trm.md
31 martie 2014, 12:21 Artele plastice views 9609

Vernisajul pictorilor GrEv KaFi la Comrat

Spulberă tristeţea şi înfiripă dragostea pentru viaţă. Tablourile cuplului de artişti plastici GrEv KaFi au fost expuse pentru contemplare la Galeria de Arte din Comrat. Expoziţia este dedicată marelui pictor rus, Nicolai Rerih.

Cuplul de pictori Eudochia Fedelskaia şi Grigori Kabacinîi creează în stilul renumitului pictor rus Nicolai Rerih, sub pseudonimul GrEv KaFi. Ei aplică tehnologia italiană, adică folosesc vegetaţia în pictură, în încercarea de a răspunde la întrebările despre viaţă şi veşnicie.

Aceasta este deja a patra expoziţie a pictorilor GrEv KaFi la Comrat.

„Noi ştim că viaţa merită să fie trăită, în toate manifestările ei. Noi ne inspirăm de la ea, de aceea, înţelepciunea care se trage din marea lecţie de viaţă, ne străduim să o aducem şi să o exprimăm în pictură, utilizînd noi forme şi idei", afirmă Grigori Kabacinîi.

Expoziţia de pictură care aparţine membrilor asociaţiei Rerih din Chişinău va fi deschisă publicului la Galeria de Arte din Comrat timp de o lună.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

expoziție , arta , pictor , Comrat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1634
Populația:
1862 locuitori

Sauca este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Sauca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 21 km de orașul Ocnița și la 184 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1862 de oameni. Prima atestare documentară a satului Sauca datează din anul 1634.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.