Mergi spre compartimentul: Teatrul
26 august 2020, 11:20 Teatrul views 4268
Actorii protestatari de la teatrul ”Cehov”, chemați la Minister
26 august 2020, 11:20 Teatrul views 4268

Actorii protestatari de la teatrul ”Cehov”, chemați la Minister

UPDATE 10:40În urma întrevederii, protestatarii au rugat sa nu fie organizat un concurs pentru numirea unui nou director al teatrului ci să fie prelungit contractul cu actualul conducător - Constantin Haret pentru perioada de 5 ani. Legislația Republicii Moldova permite a astfel de acțiune. Conducerea ministerului a declarat că pînă la sfîrșitul zilei de astăzi urmează să fie luată o decizie în acest sens, cerînd protestatarilor să renunțe la acțiunile de protest.

 

Astăzi, la ora 10:00, actorii de la teatrul "Cehov" din capitală au ieșit în fața guvernului cu un protest cerînd restabilirea în funcția a directorului Constantin Haret.

În ajunul acțiunii de protest, cinci reprezentanți ai grupului protestatari au fost chemați la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării pentru discuții.

Revenim cu detalii...

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

protest , teatru , Ministerul Educaţiei

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
1959 locuitori

Bulboci este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bulbocii Noi și Bulboci. Satul este aşezat în lunca rîului Căinari la distanța de 24 km de oraşul Soroca și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1959 de oameni. Pentru prima dată satul este menționat documentar în anul 1528.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.