21 noiembrie 2020, 14:30 Sănătate views 3188
Încăierarea cu pandemia
21 noiembrie 2020, 14:30 Sănătate views 3188

Încăierarea cu pandemia

Din primele luni de pandemie mulți dintre cetățenii noștri percepeau rapoartele despre numărul celor infectați cu COVID-19 ca pe niște informații de pe linia frontului.

Numărau pierderile, compătimeau familiile victimelor, dar nu toți înțelegeau seriozitatea acestei maladii. Societatea parcă se divizase în două tabere: cei care cred în viclenia virusului, și cei care îl ignoră. În mare parte "grație" comportamentului celor din urmă în țara noastră epidemia nu se potolește. Și medicii noștri zi de zi suportă lovituri enorme. Dar rezistă.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

coronavirus , sanatate , Pandemie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
4790 locuitori

Sărata-Galbenă este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cărpineanca, Valea Florii, Coroliovca, Brătianovca și Sărata-Galbenă. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Hîncești și la 51 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4790 de oameni. Satul Sărata-Galbenă a fost menționat documentar în anul 1609 cu denumirea Răurești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.