30 martie 2017, 10:00 Sănătate views 37361
Tarifele pentru serviciile medicale ar putea fi revizuite
30 martie 2017, 10:00 Sănătate views 37361

Tarifele pentru serviciile medicale ar putea fi revizuite

Tarifele la serviciile medico-sanitare contra plată ar putea fi revizuite. O decizie în acest sens a fost luată astăzi de Comisia parlamentară protecție socială, sănătate și familie.

Proiectul prevede suspendarea acţiunii Hotărîrii Guvernului din 30 decembrie 2016 cu privire la tarifele pentru serviciile medico-sanitare și reexaminarea metodologiei de calcul a tarifelor la serviciile medico-sanitare contra plată, aprobată în anul 2011. Astfel, în termen de 30 de zile din data adoptării Hotărîrii, Guvernul ar urma să modifice această metodologie.

Potrivit autorilor, discrepanțele în stabilirea tarifelor au fost identificate în cadrul dezbaterilor și audierilor în Parlament a autorităților publice centrale din domeniu.

Această inițiativă a fost avizată astăzi și de membrii Comisiei drepturile omului și relații interetnice.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

tarife , medicina , servicii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1814
Populația:
1070 locuitori

Coştangalia este un sat şi comună din raionul Cantemir. Coştangalia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Cantemir și la 146 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1070 de oameni. Satul Coştangalia a fost menționat documentar în anul 1814.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.