05 decembrie 2020, 11:00 Sănătate views 35214
05 decembrie 2020, 11:00 Sănătate views 35214

Înlocuim carnea cu ciupercile!

Nutriționiștii sugerează să înlocuim carnea cu ciupercile, pentru a scăpa repede şi fără a afecta organismul de kilogramele în plus.

În timpul experimentului, voluntarii își preparau bucate din ciuperci, ignorînd carnea. Şi în cinci săptămîni au pierdut şapte kilograme.

Cauza este că ciupercile sunt un produs cu conţinut scăzut de calorii şi pot fi consumate în cantităţi mari, fără nici un pericol pentru siluetă. Ciupercile conțin în cantități mari vitamina B, minerale şi antioxidanţi sănătos. De asemenea, ciupercile conțin o cantitate mai mare de  vitamina D decît carnea. Şi asta înseamnă că cei care optează pentru o dietă cu ciuperci  vor pierde în greutate și își vor controla mai ușor greutatea!

P.S. Oamenilor care trăiesc pe moşiile lor, le este ușor să refuze la consumul de carne şi să o înlocuiască cu preparate de ciuperci, deoarece, de obicei, moșiile sunt situate în apropierea pădurii. Şi mulţi pot  colecta ciupercile direct pe parcelele lor.

Sursa: ecology.md

Cuvinte cheie:

carne , ciuperci

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
0 locuitori

Stălinești este un sat din raionul Ocnița, în componența comunei Corestăuți. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 satul Stălineşti este complet depopulat. Satul Stălinești a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.