08 septembrie 2020, 15:00 Sănătate views 11311
Cum poti congela sanatos lamaile. Afla ce beneficii are lamaia congelata!
08 septembrie 2020, 15:00 Sănătate views 11311

Cum poti congela sanatos lamaile. Afla ce beneficii are lamaia congelata!

Dupa ce vei afla despre beneficiile pe care lamaile congelate le au asupra sanatatii, cu siguranta ca si tu iti vei dori sa le consumi. Nu foarte multi oameni stiu despre efectele pozitive pe care le are consumul de lamai congelate. Insa iata ce spune un studiu legat de acest subiect.

„O noua cercetare a aratat, pentru prima oara cum limonoidele, un compus natural prezent in lamai si in alte citrice impiedica dezvoltarea celulelor cancerigene din zona sanilor. Acest lucru arunca o lumina noua asupra importantei citricelor in prevenirea cancerului la san si sustine studii trecute care au aratat ca un consum de citrice poate reduce riscul de cancer la san".

Insa de ce sunt lamaile atat de benefice? Coaja de lamaie contine de 5 pana la 10 ori mai multe vitamine decat sucul insusi, iar coaja este, de obicei, aruncata. Si nu doar atat. Coaja de lamaie te poate ajuta sa scapi de toxinele din corp.

Lamaia este un distrugator atat de puternic al celulelor canceroase intrucat este de 10.000 mai puternica decat chimioterapia. Un alt aspect interesant al lamailor este efectul remarcabil pe care il au asupra chisturilor si tumorilor.

Ia o lamaie organica, spal-o si pune-o in congelator. Odata ce s-a congelat o poti consuma cu tot cu coaja, fara sa mai fie nevoie sa arunci nimic din acest fruct.

Apoi ai putea pune coaja de lamaie in salate ori in orice alte mancaruri si sa o savurezi.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Cuvinte cheie:

sanatate , alimentatie , produse , lămîie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1757
Populația:
3271 locuitori

Filipeni este un sat şi comună din raionul Leova. Filipeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Leova și la 92 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3271 de oameni. Satul Filipeni a fost menționat documentar în anul 1757.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.