13 octombrie 2020, 14:30 Sănătate views 21660
13 octombrie 2020, 14:30 Sănătate views 21660

Zîmbetul frumos - cartea de vizită a oricărei persoane

Zîmbetul frumos este o carte de vizită a oricărei persoane de afaceri de succes. În lumea modernă, albul orbitor este în vogă. Şi asta înseamnă, că serviciile stomatologice, legate de albire, sunt printre cele mai populare.

Desigur, ar trebui menţionat că metoda de albire atît casnică, cît şi cea în condiţii profesionale, a suferit schimbări semnificative. În general, toate tipurile de proceduri de albire pot fi împărţite în două categorii: controlate (la medic) şi cele în condiții casnice.

Albirea dinţilor este schimbarea culorii lor prin influenţa cu preparate de înaltă calitate profesională, care se bazează pe peroxid de hidrogen. Toate sistemele moderne ale acestei proceduri îndeplinesc perfect sarcinile lor, obţinînd, în acelaşi timp, un efect înălbitor de o durată şi o atractivitate a cavităţii bucale. Se întîmplă că, după această procedură se reduce sensibilitatea nervilor, şi, de asemenea, creşte uşor puterea smalţului. În prezent, albirea în fotoliul stomatologic durează, de obicei, 1,5 - 2 ore şi se produce cu utilizarea laserului dentar, raza laser influenţează uşor asupra smalţului. Această procedură este complet nedureroasă şi, prin urmare, nu necesita anestezie; adesea se foloseşte atunci cînd un dinte capătă o nuanţă roşu-brun după un prejudiciu mecanic.

Acum, trebuie să se concentreze atenţia asupra faptului că această procedură se face după restaurarea dinţilor. Cînd veţi vizita orice clinică, probabil fiecare dentist vă va recomanda să faceţi un plan pe etape pentru tratarea cavităţii bucale, deci un diagnostic complet. Şi cel mai important lucru, ţineţi minte că niciodată nu e prea tîrziu să vă adresaţi la medic!

Cuvinte cheie:

sanatate , corp , frumusete

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
1402 locuitori

Dominteni este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dominteni, Văleni și Mihăileni. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Drochia și la 166 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului Dominteni constituia 1402 locuitori.Satul Dominteni a fost menționat documentar în anul 1617.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.