27 septembrie 2023, 14:30 Sănătate views 47638
Îngrijeşte-ţi părul şi tenul cu ajutorul mierii!
Foto: incomemagazine.ro
27 septembrie 2023, 14:30 Sănătate views 47638

Îngrijeşte-ţi părul şi tenul cu ajutorul mierii!

Mierea nu numai că-ţi hrănește și calmează pielea, dar are şi proprietăţi antibacteriene şi hidratante, ce contribuie la întinerirea ei şi la estomparea petelor maronii. Şi o poţi folosi şi pentru îngrijirea părului! Iată câteva soluţii simple!

Dacă îţi doreşti un păr rezistent și mătăsos, mai ales pe perioada rece, încearcă umătoarea „reţetă”: pune două linguri de brânză dulce, două ouă, nişte suc de lămâie și câteva picături de miere (nu foarte multe) într-un castron și apoi, cu amestecul obţinut freacă-ţi pielea capului şi părul. Stai aşa o jumătate de oră şi apoi spală-te.

Şuviţe strălucitoare

O altă mască pentru părul tău este cea cu miere şi cu ulei de măsline. Aplic-o pe păr şi stai aşa preţ de câteva minute bune (15-20). Spală-ţi ulterior părul şi bucură-te de strălucirea obţinută.

Piele fără cusur

Dacă îti doreşti un ten impecabil, fă-ţi o mască cu miere. Amestecă nişte miere cu ulei de trandafir şi aplic-o pe faţă şi pe gât. Las-o să se usuce și apoi îndepărteaz-o uşor (după vreo 15 minute). Această mască nu va elimina doar impuritățile, dar îţi va face pielea moale şi suplă. Foloseşte-o o dată pe săptămână pentru rezultate mai bune.

Sursa: incomemagazine.ro

Cuvinte cheie:

sfat , frumusete , sanatate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1792
Populația:
150007 locuitori
Logo

Tiraspol este un municipiu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea este situată pe malul stîng al Nistrului la o distanță de 73 km de Chișinău. Conform datelor din 2010 orașul avea o populație de 150007 locuitori. Orașul Tiraspol a fost întemeiat în anul 1792.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.