04 aprilie 2019, 21:00 Sănătate views 10943
04 aprilie 2019, 21:00 Sănătate views 10943

De ce nu e bine să renunţi la carne


Foto: gandul.info

Evităm să mîncăm ciocolată, unt, carne. Total greşit: există numeroase alimente sănătoase la care am renunţat şi pe care ar trebui să le reintroducem în meniul nostru.

Ne-am obişnuit să evităm un anumit tip de mîncare din motive diferite, doar că, uneori, aceste motive sunt total greşite. Evităm să mîncăm ciocolată, unt (doar există o mulţime de studii care ne-au arătat cît sunt de periculoase pentru sănătate). Pînă şi carnea roşie sau untul au intrat la un moment dat pe lista alimentelor de care nu are trebui să ne mai atingem. Total greşit: există alimente sănătoase pe care le evităm şi pe care ar trebui să le reintroducem în meniul nostru. Aşadar, este timpul să lăsăm prejudecăţile deoparte, să avem o mentalitate deschisă şi să le oferim următoarelor 30 de alimente o nouă şansă.

Cuvinte cheie:

carne , sanatate , alimentatie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
91 locuitori

Lidovca este un sat din cadrul comunei Alexeevca, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Ungheni și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 91 de oameni. Satul Lidovca a fost menționat documentar în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.