10 decembrie 2020, 15:00 Sănătate views 10979
Oamenii de știință: controlul emoțiilor prelungește durata de viață
Foto: informing.ru
10 decembrie 2020, 15:00 Sănătate views 10979

Oamenii de știință: controlul emoțiilor prelungește durata de viață

Controlul emoțiilor prelungește durata de viață,  cred oamenii de știință britanici. Aceasta este concluzia la care au ajuns în rezultatul unui studiu la care au participat 6000 de voluntari.

Colectînd și analizînd datele, oamenii de știință britanicii au descoperit că persoanele ccacapăstrează în mod constant emoții care nu-și exteriorizează emoțiile, traiesc mult mai mult decît persoanele emoționale. Au fost luați  în considerare factori cum ar fi locul de muncă permanent, studiile superioare și vizitarea psihologului sau psihoterapeutului.

Amintim că oamenii de știință germani, din contra, cred altfel. Suprimarea emoțiilor, în opinia lor, conduce la o creștere a frecvenței contracțiilor cardiace. Și dacă la oamenii ușor excitabili, acest fenomen trece odată cu încetarea izbucnirii emoționale, apoi la persoanele reținute, pulsul timp înlungat rămîne ridicat.

Sursa: informing.ru

Cuvinte cheie:

viata , sentimente , sanatate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1639
Populația:
15041 locuitori
Logo

Ialoveni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Ialoveni. Amplasat în centrul republicii, în valea rîului Işnovăţ, oraşul Ialoveni este situat la o distanţă de 10 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15041 de locuitori. Prima atestare documentară a localităţii, cu numele Cheile Işnovăţului, datează din anul 1436. Denumirea Ialoveni a localităţii a apărut mult mai tîrziu, fiind menţionată într-un document din 1639.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.