11 mai 2021, 12:00 Sport views 3213
Radu Albot a urcat patru poziții în clasamentul mondial
11 mai 2021, 12:00 Sport views 3213

Radu Albot a urcat patru poziții în clasamentul mondial

Tenismanul moldovean Radu Albot a urcat patru poziții în clasamentul mondial și este acum pe locul 77. Compatriotul nostru a jucat ultima dată în calificările turneului de la Madrid , însă a fost învins de italianul Lorenzo Musetti.

Apoi, Albot s-a retras de la competiția de la Roma, unde, la fel în calificări, trebuia să joace cu un alt reprezentant al Italiei, Raul Brancaccio.

Cea mai bună clasare a lui Radu în ierarhia mondială a fost înregistrată în august 2019, atunci cînd moldoveanul a fost pe locul 39.

Schimbări importante s-au produs și în vîrful clasamentului ATP. Tenismanul rus Daniil Medvedev a urcat pe locul secund și l-a devansat pe spaniolul Rafael Nadal. Lider rămîne sîrbul Novak Djokovic.

Italianul Matteo Berrettini, care a ajuns pînă în finala turneului de la Madrid, a urcat o poziție și este acum pe locul 9.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

sport , tenis , rating

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
1202 locuitori

Ciorna este un sat din cadrul oraşului Rezina, raionul Rezina. Satul Ciorna este situat pe malul drept al rîului Nistru, la gura afluentului Ciorna, la o distanță de 3 km de orașul Rezina și la 104 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1202 locuitori. Prima atestare documentară a satului Ciorna din ținutul Soroca datează din anul 1611.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.