19 ianuarie 2021, 12:15 Sport views 2919
2021, anul marilor schimbări pentru internaționalul Cătălin Carp
19 ianuarie 2021, 12:15 Sport views 2919

2021, anul marilor schimbări pentru internaționalul Cătălin Carp

Internaționalul moldovean, Cătălin Carp începe anul cu o schimbare în carieră. Fotbalistul a plecat de la FC Ufa după 4 ani petrecuți la clubul din Republica Bașchiria, transmite publika.md.

Carp și-a motivat decizia prin faptul că a venit timpul să-și încerce puterile într-un alt campionat din Europa.

Cătălin Carp:"Am avut un punct în contract care îmi permitea în luna ianuarie a acestui an să părăsesc echipa, în anumite circumstanțe. Am activat această clauză, pentru că îmi doresc foarte mult să joc în Europa. Așa s-a întîmplat că a venit timpul să ne despărțim."

Cătălin Carp s-a transferat la FC Ufa în 2017 de la Viitorul Constanța. De atunci, chișinăuianul a jucat 90 de meciuri pentru gruparea rusă și a marcat de 3 ori.

Cătălin Carp:"Am trăit aici doar emoții pozitive. O parte din inima mea rămîne aici. Am întîlnit doar oameni buni. Mi-a rămas în amintire primul meci. Erau minus 15 grade Celsius, partida cu Anji din Cupă. În memorie mai e și partida în care am marcat primul gol pentru FC Ufa și desigur primul meci în Liga Europei."

Cătălin Carp are 27 de ani și de-a lungul carierei a fost legitimat la Șahtar Donețk, Dinamo Kiev, iar România, pe lîngă Viitorul Constanța, a mai jucat la FCSB București și CFR Cluj.

Pentru prima reprezentativă a Moldovei a evoluat în 33 de partide și a înscris un gol.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

fotbal , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
950 locuitori

Păscăuţi este un sat din cadrul oraşului Costeşti, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 41 km de orașul Rîșcani și la 202 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 950 de locuitori. Satul Pășcăuți a fost menționat documentar în anul 1603.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.