23 noiembrie 2020, 11:00 Sport views 2964
Daria Cosorez - campioana Europei
23 noiembrie 2020, 11:00 Sport views 2964

Daria Cosorez - campioana Europei

La Campionatul European de box printre tineret din Muntenegru, într-o luptă aprigă, prin decizia unanimă a judecătorilor de 5-0 Daria a cîștigat în fața Tatianei Bogdanov din Rusia, cucerind medalia de aur la categoria supergrea +81 kg și dreptul de a urca pe primul loc pe piedestal, ascultînd imnul Republicii Moldova.

Mihail Țaranu, în categoria 49 kg, prin decizia separată a judecătorilor a cedat în fața pugilistului rus Robert Badalean, a ocupat locul doi și a primit medalia de argint, relatează boxing.md.

Medalii de bronz la Campionatului European pentru țara noastră au cucerit: Daniel Slepoi (52kg), Vladislav Gudzi (69kg) și Cristina Chiper (60kg).

Sursa: boxing.md

Cuvinte cheie:

box , Campionat , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1891
Populația:
735 locuitori

Chioselia Rusă este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Comuna Chioselia Rusă este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 45 km de municipiul Comrat și la 131 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 735 de locuitori. Satul Chioselia Rusă a fost menționat documentar în anul 1891.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.