22 august 2020, 17:15 Sport views 4102
Sfaturi de la Igor Untilă: Fii atent cu cine și despre ce vorbești (Video)
22 august 2020, 17:15 Sport views 4102

Sfaturi de la Igor Untilă: Fii atent cu cine și despre ce vorbești (Video)

Într-o nouă emisiune „Antrenorul Vorbește”, antrenorul moldovean de box Igor Untilă ne explică de ce este important să ne alegem înțelept prietenii.

Sportivul a relatat într-o postare pe o rețea de socializare că cei care astăzi ne sînt preieteni, mîine ne pot deveni dușmani, iată de ce oamenii din anturajul nostru trebuie aleși cu grijă.

„Este așa o zicală că omul înțelept se învață pe greșelile altora, iar omul naiv învață din greșelile sale. Viața este foarte scurtă pentru a te învăța din greșelile tale. Fii înțelept cu cine și cum vorbește. De multe ori, cînd facem cunoștință cu o persoană îl considerăm de priten și ne deschidem, îi spune toate rănile noastre, toate temerile noastre, dar știți cum e viața - astăzi e prieten, mîine îți poate fi dușmanul tău. Este foarte iportant să fii înțelept, să analizezi bine ce vorbești cum și de ce vorbești”, a relatat Untilă.

Igor Untilă povestește că a trecut printr-o experiență negativă în ceea ce privește alegerea prietenilor.

„Am luat hotărîrea să fiu o carte închisă, mi-am ales un cerc restrîns de oameni în care deja am încredere, care au fost verificați. Primul om în care am încredere 100%, este soția mea, care este cel mai bun prieten

Prietenul, se spune că la nevie se cunoaște, să fiți înțelepți ce, cum comunicați cu oamenii care vă înconjoară”, a conchis Igor Untilă.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

sport , antrenor , box

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
575 locuitori

Crihana este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sirota, Crihana și Cucuruzenii de Sus. Localitatea se află la distanța de 25 km de oraşul Orhei şi la 67 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 575 de oameni. Satul Crihana a fost menționat documentar în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.