15 septembrie 2019, 10:15 Sport views 4469
Boxerul rus a cîștigat în fața celui moldovean? Hotărîți singuri (Video)
15 septembrie 2019, 10:15 Sport views 4469

Boxerul rus a cîștigat în fața celui moldovean? Hotărîți singuri (Video)

În cea de-a doua rundă a campionatului mondial de box de la Ekaterimburg, discipolul antrenorului din Chișinău, Iurie Paraschiv, Alexandru Paraschiv s-a întîlnit față în față cu boxerul rus Ilya Popov.

Sportivul moldovean a avut o prestație foarte bună în cadrul luptei. Acesta în mod evident, a cîștigat prima rundă, trimițînt rivalul său în knockdown. Cu toate acestea arbitrul nu a luat în calcul acest lucru, iar în cea de-a doua și a treia rundă s-a bătul egal cu boxerul rus.

Potrivit părerior mai multor experți, oferite pentru portalul nostru de știri, lupta a fost cîștigată de Alexandru paraschiv. Printr-o ciudată coincidență, toți arbitrii au conferit victoria gazdei campionatului și anume boxerului rus. Oferim vizitatorilor portalului nostru să urmărească această luptă și să tragă singuri concluziile...

Sursa: boxing.md

Cuvinte cheie:

box , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
618 locuitori

Mihuleni este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Mihuleni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, amplasat pe malul rîului Ciorna, la o distanță de 4 km de orașul Șoldănești și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 618 oameni. Prima atestare documentară a Mihulenilor datează din anul 1609.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.