05 septembrie 2019, 15:00 Sport views 4578
Zece sportivi moldoveni au obținut medalii la Campionatul de Kickboxing din Ungaria
05 septembrie 2019, 15:00 Sport views 4578

Zece sportivi moldoveni au obținut medalii la Campionatul de Kickboxing din Ungaria

Zece sportivi moldoveni au obținut rezultate remarcabile la Campionatul European de Kickboxing Juniori și Cadeți din acest an, desfășurat în orașul Gyor din Ungaria în perioada 23 august – 1 septembrie curent.

Potrivit Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, doi sportiv au ocupat locul I, alți doi s-au clasat pe locul II și șase sportivi au ocupat locul trei.

Pentru succesele remarcabile obținute la Campionatul European de Kickboxing Juniori și Cadeți – 2019, precum și pentru promovarea imaginii Republicii Moldova pe arena sportivă internațională, sportivilor li s-a înmînat astăzi diplomele de onoare ale Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Echipa Republicii Moldova a fost constituită din 25 persoane dintre care 16 sportivi și nouă antrenori–arbitri.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

Campionat , kickboxing , medalie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
340 locuitori

Gordineştii Noi este un sat din cadrul oraşului Edineţ, raionul Edineţ. Satul Gordineştii Noi se află la 5 km de oraşul Edineţ, la 13 km de staţia de cale ferată Brătuşeni, 207 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 340 locuitori. Satul Gordineştii Noi a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.