19 august 2019, 16:30 Sport views 3812
Dansatorii moldoveni au ocupat locul 3 în clasamentul de medalii la Campionatul din Germania!
19 august 2019, 16:30 Sport views 3812

Dansatorii moldoveni au ocupat locul 3 în clasamentul de medalii la Campionatul din Germania!

Dansatorii moldoveni au ocupat locul al treilea în clasamentul de medalii la Openul German (GOC 2019), care a avut loc la Stuttgart în perioada 13 - 17 august. Astfel, s-au învrednicit de 5 medalii de aur, 4 - „argint" și 2 „bronz", transmite Noi.md.

Potrivit Federației Dansului Sportiv din Moldova, o prestaţie excelentă a avut-o perechea Vladislav Untu - Polina Barîşnikova, cîștigînd trei medalii de aur, fiind primii în trei tipuri: Open Youth Latin (164 perechi), Youth 10-Dance (69 perechi) și Open Youth Standard (137 perechi).

Perechea Gabriele Goffredo și Anna Matus au cîștigat aurul în Super Marele Premiu Latin din cei 36 de participanți, iar perechea Dumitru Sardar și Felicia Lungu au obținut primul loc la Adult A Latin, între 140 de perechi.

Argintul a fost cîștigat de Daniil Porcesco-Gozun și Elena Davitaya la Open Under 21 Latin, între 107 perechi, Nicolae Darin și Natalia Seredina în Pro Super Grand Prix Standart, printre 60 de perechi, Cristian Ghibu și Sofia Guştiuc, în Juveniles I Standart, între 16 perechi. Moldova a obţinut încă un „argint" în competiția pe echipe World Team Cup Youth.

Două „bronzuri" pentru Moldova au fost cîștigate și de perechea Sebastian Cojocari și Daria Taran la Juveniles I Latin între 21 de perechi și la Juveniles I 6 Dance printre 19 perechi.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

medalie , Campionat , Dansuri , Germania

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XVIII-lea
Populația:
825 locuitori

Albota de Jos este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Albota de Jos, Hagichioi și Hîrtop. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Taraclia și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 825 de oameni. Satul Albota de Jos a fost întemeiat în secolul al XVIII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.