21 iunie 2019, 11:20 Sport views 3764
Dodon s-a întîlnit la Minsk cu participanții din Moldova la Jocurile Europene (Video)
21 iunie 2019, 11:20 Sport views 3764

Dodon s-a întîlnit la Minsk cu participanții din Moldova la Jocurile Europene (Video)

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, care se află într-o scurtă vizită de lucru în Belarus, a avut la Minsk o întîlnire cu atleții din țara noastră care vor participa la Jocurile Europene, care vor avea loc între 21 - 30 iunie, transmite Noi.md.

Moldova va fi reprezentată la aceste competiții de 50 de sportivi. Șeful statului moldovean le-a dorit succes sportivilor noștri și le-a înmînat steagul Moldovei. "Înainte, Moldova! Succese", a subliniat președintele.

Sportivii moldoveni, la cea de-a doua ediție a Jocurilor Europene de la Minsk, vor concura la 10 probe. În competiții de lupte Moldova va fi reprezentată de 12 sportivi. De asemenea, în echipă sînt nouă boxeri, șapte luptători sambo și cinci luptători judo. Alți cinci sportivi vor reprezenta Moldova la ciclism, kaiac și canoe. Cîte doi sportivi vor concura la tir cu arcul și badminton. Cîte un atlet va participa la tir sportiv și tenis de masă.
În total, la Jocurile Europene de la Minsk vor concura peste 4000 de sportivi din 50 de țări. În 2015, la prima ediție a jocurilor europene din Baku, echipa Olimpică a Moldovei a cîștigat 3 medalii - una de argint și douuă de bronz, toate aceste premii au fost cîștigate la lupte.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , sport , Belarus

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
345 locuitori

Rassvet este un sat din cadrul oraşului Bucovăţ, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Strășeni și la 41 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 345 de locuitori. Satul Rassvet a fost întemeiat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.