27 aprilie 2019, 10:30 Sport views 14052
O jucătoare de tenis din Moldova a cucerit două titluri
27 aprilie 2019, 10:30 Sport views 14052

O jucătoare de tenis din Moldova a cucerit două titluri

Jucătoarea de tenis din Moldova Aliya Abbas a cucerit două titluri în luna aprilie.

Tînăra sportivă a cucerit un titlu la simplu, unul la dublu în Asia și a obținut rezultate bune la alte două turnee din circuitul Federației Europene de Tenis.

În perioada 6 – 12 aprilie, Aliya a devenit cîștigătoarea turneului de categoria I din Doha, Qatar – 1st Qatar Asian Junior 14&U. Tot la acest turneu, sportiva noastră a cucerit titlul în proba de dublu în pereche cu Lika Bolkvadze din Georgia.

Între 15 și 20 aprilie, Aliya a participat la turneul Tennis Europe de categoria a III-a din Nicosia, Cipru, unde a ajuns în sferturi de finală la simplu. În proba de dublu a aceluiași turneul, reprezentanta noastră la fel a atins sferturile de finală în pereche cu Daria Maria Ilie din România.

Un alt turneu european la care participase în aceste zile Aliya Abbas este turneul Tennis Europe de categoria a II-a din Larnaca, Cipru. Sportiva noastră va lupta astăzi pentru titlul de campioană în proba de dublu.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

tenis , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
303 locuitori

Mihălaşa Nouă este un sat din cadrul oraşului Teleneşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 2 km de oraşul Teleneşti şi la 93 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 303 locuitori. Satul Mihălaşa Nouă a fost întemeiat în anul 1922.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.