01 aprilie 2019, 15:50 Sport views 16610
Dorin Bucșa: Boxul îmi oferă emoții irepetabile (Video)
01 aprilie 2019, 15:50 Sport views 16610

Dorin Bucșa: Boxul îmi oferă emoții irepetabile (Video)

Astăzi vă invităm să cunoașteți doi sportivi remarcabili: discipol și antrenor, doi oameni care luptă pînă la capăt chiar și atunci cînd simt că nu mai au putere.

La mijlocul lunii martie, pugilistul Dorin Bucșa a reușit să cîștige medalia de argint la Campionatul European Under 22 de la Vladikavkaz. Alături de el, pe tot parcursul competiției s-a aflat cel care îi este mentor și anume Igor Untilă, antrenor de box, campion național la box în 1998, multiplu campion internațional, dublu vicecampion mondial la K1.

Dorin face box de la vîrsta de 8 ani, însă, la fel ca și atunci, de fiecare dată cînd urcă în ringul de box acesta trăiește emoții irepetabile, iar asta pentru că vrea să depună tot efortul pentru a cîștiga.

Boxerul spune că rezultatele obţinute în ultima vreme îl motivează să meargă înainte şi să muncească pentru a obţine şi o medalie de aur, iar scopul care și l-a propus este să ajungă la Jocurile Olimpice din 2020, care se vor desfășura la Tokyo.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

box , sport , Dorin Bucșa

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
553 locuitori

Măcăreuca este un sat din cadrul comunei Cotova, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Drochia și la 184 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 553 de oameni. Satul Măcăreuca a fost întemeiat în secolul al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.