23 martie 2019, 10:00 Sport views 16787
Moldova a pierdut meciul cu Franța, dar a marcat un gol
23 martie 2019, 10:00 Sport views 16787

Moldova a pierdut meciul cu Franța, dar a marcat un gol

Naționala de Fotbal a Moldovei a pierdut meciul cu Franța jucat în această seară la Chișinău. Chiar și așa, fotbaliștii moldoveni au reușit totuși să înscrie un gol în poarta francezilor care sînt campioni mondiali. Echipa franceă a marcat însă patru goluri.

Cel care a dat primul gol a fost Antoine Griezmann, în minutul 24.

Al doilea gol a fost marcat de Raphael Varane în minutul 27, iar al treilea gol a fost al lui Olivier Giroud, în minutul 36.

În a doua repriză, selecționata Moldovei a avut mai noroc. Vladimir Ambros a marcat primul gol, după ce a înscris Kylian Mbappé în minutul 87.

Meciul de fotbal din cadrul preliminariilor Campionatului European de Fotbal 2020, dintre selecționatele Moldovei și Franței, a fost disputat în seara din 22 martie 2019, pe stadionul Zimbru.

La meci au fost prezenți peste 10 mii de suporteri, dintre care circa 400 au fost suporteri ai echipei franceze.

Următorul meci al Moldovei din cadrul preliminariilor se va desfășura pe 25 martie, împotriva Turciei, pe stadionul New Eskişehir.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Moldova , Franta , fotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1854
Populația:
871 locuitori

Suric este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Suric este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Cimișlia și la 57 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 871 de oameni. Satul Suric a fost menționat documentar în anul 1854.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.