05 februarie 2019, 10:25 Sport views 9910
În Capitală, a avut loc turneul de calificare pentru Campionatul European de Box (Foto)
05 februarie 2019, 10:25 Sport views 9910

În Capitală, a avut loc turneul de calificare pentru Campionatul European de Box (Foto)

La Chișinău, în perioada 2-3 februarie, s-a desfăşurat turneul de calificare pentru Campionatul European printre boxerii cu vîrsta de 19-22 ani, care va avea loc între 7 şi 18 martie, în orașul Vladikavkaz (Rusia).

Federaţia de Box din Moldova a selectat pentru participare la turneu douăzeci și patru de tineri boxeri din Chișinău, Tiraspol, Bender, Hîncești, Bălți, Cahul și Grimăncăuți. Cîștigători și candidați pentru participarea la Campionatul European în categoriile de greutate au devenit: 56 kg - Vakula Victor (Tiraspol), 60 kg și 69 kg – frații Dorin și Nicolae Bucşa din Hînceşti, 64 kg și 75 kg - chișinăuienii Alexandru Paraschiv și Andrei Vreme, 81 kg și 91 kg – Dmitrie Coşciug Andrei Zaplitnîi din Grimăncăuţi.

Componenţa finală a echipei naționale a țării va fi alcătuită după cantonamente de pregătire și în baza rezultatelor participării boxerilor la „Turneul Internațional dedicat memoriei antrenorului emerit al Republicii Moldova Pavel Luşcevschi", care va avea loc la 21-23 februarie, la Grimăncăuți, cu participarea sportivilor invitați din Italia, România, Belarus, Ucraina și Moldova. Liderii echipei naționale sînt maeştrii ai sportului de clasă internaţională, Dorin Bucşa și Alexandru Paraschiv.

Sursa: boxing.md

Cuvinte cheie:

box , turneu , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1895
Populația:
88 locuitori

Prisaca este un sat din cadrul comunei Hîrtop, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cimișlia și la 66 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 88 de oameni. Satul Prisaca a fost menționat documentar în anul 1895.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.