30 octombrie 2018, 18:37 Sport views 2912
Moldova a cucerit trei medalii la Mondialul de fotbal-tenis
30 octombrie 2018, 18:37 Sport views 2912

Moldova a cucerit trei medalii la Mondialul de fotbal-tenis

În perioada 24-29 octombrie 2018 în oraşul francez Le Havre a avut loc faza finală a Campionatului Mondial la fotbal-tenis. Lotul Moldovei a participat la toate probele de concurs simplu, dublu, triplu, dar şi la dublu-mixt şi triplu-mixt, cucerind o medalie de argint și două de bronz.

În clasamentul general pe echipe, Moldova s-a clasat pe locul 4.

La seniori, proba dublu-mixt, Alexandru Sîrghi, Maxim Smetanca, Alina Miron și Dănuța Chicu au intrat în posesia medaliilor de argint.

Pe treapta a treia a podiumului de premiere au urcat Alexandru Sîrghi, Maxim Smetanca, Ion Țelic, Alina Miron, Dănuța Chicu și Victoria Gurdiș (triplu-mixt) și Alexandru Sîrghi și Maxim Smetanca (proba simplu).

Din staff-ul tehnic al lotului naţional au făcut parte Iurie Bulgăreanu, Andrei Sîrghi, Victor Greapcă şi Ghenadie Bereghici.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

sport , medalie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1807
Populația:
4057 locuitori

Volintiri este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Volintiri este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Ștefan Vodă și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4057 de oameni. Satul Volintiri a fost menționat documentar în anul 1807.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.