09 octombrie 2018, 10:55 Sport views 7629
FMF a schimbat design-ul medaliilor
09 octombrie 2018, 10:55 Sport views 7629

FMF a schimbat design-ul medaliilor

Federația Moldovenească de Fotbal a schimbat design-ul medaliilor. Din acest sezon, echipele ce vor fi podium în toate competițiile naționale desfășurate sub egida FMF vor fi premiate cu medalii noi.

Distincțiile au fost elaborate în China, iar prețul unei medalii este estimat la aproximativ 3 dolari.

"S-a decis la renunțarea formatului clasic al medaliilor de formă rotundă. De această dată medalia are forma emblemei Federației Moldovenești de Fotbal. care a fost elaborată acum doi ani. Este o inovație care sperăm să placă publicului", a spus Ion Buga, ofițer de presă FMF.

Un alt element nou sînt panglicile personalizate cu o lățime cuprinsă între 30-40 mm. Cele de culoare albastră sînt destinate pentru competițile masculine, iar cele de culoare roșie pentru turneele de fotbal feminin.

Medaliile semnifică curajul, puterea și dorința și pasiunea pentru fotbal. Distincțiile au diametrul între 6 și 9 cm și grosimea de 3 mm.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

federatia de fotbal , design , medalie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
91 locuitori

Coroliovca este un sat din cadrul comunei Sărata-Galbenă, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 61 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 91 de oameni. Satul Coroliovca a fost întemeiat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.