05 iulie 2018, 09:40 Sport views 7644
Radu Albot, o nouă victorie senzațională la Wimbledon
05 iulie 2018, 09:40 Sport views 7644

Radu Albot, o nouă victorie senzațională la Wimbledon

Tenismanul din R. Moldova, Radu Albot, s-a calificat în runda a treia la Wimbledon, cel de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului.

După ce în prima rundă a trecut de spanionul Pablo Carreno Busta, astăzi Radu s-a impus în cinci seturi în fața slovenului Aljaz Bedene (71 în clasamentul ATP).

Partida dintre cei doi jucători a durat 4.20 ore, iar Radu Albot a gestionat mai bine momentele decisive ale meciului. Primul set a fost adjudecat cu 6-2 de Radu Albor, iar în runda secundă s-a mers umăr la umăr pînă la scorul de 4-4. Slovenul a reușit să facă un break și s-a impus cu 6-4. În setul al treilea Radu și-a luat revanșa și s-a impus la tie-break 7-6 (7-3). Slovenul a mai revenit odată și egalat la seturi: 7-5.

În setul decisiv Radu Albot a fost mai lucid și a făcut break la începutul setului. La un moment dat Radu conducea cu 3-0 și a fost foarte aproape să facă chiar 4-0. Slovenul a făcut re-break și Radu s-a văzut pus sub presiune. În cele din urmă jucătorul nostru s-a concentrat și cu o scurtă superbă a închis meciul: 6-3.

În runda a treia Radu Albot va juca împotriva cîștigătorului perechii John Isner (SUA), al 9-le favorit de la Wimbledon sau Ruben Bemelmans, un belgian de 30 de ani, locul 104 ATP.

Sursa: ziarulnational.md

Cuvinte cheie:

Radu Albot , tenis , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
932 locuitori

Măgurele este un sat şi comună din raionul Ungheni. Măgurele este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Ungheni și la 98 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 932 de oameni. Satul Măgurele a fost menționat documentar în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.