29 mai 2018, 12:45 Sport views 11205
Doi boxeri moldoveni, în finala Campionatului European
29 mai 2018, 12:45 Sport views 11205

Doi boxeri moldoveni, în finala Campionatului European

În orașul bulgar Albena, la Campionatul European pentru Juniori, peste 200 de boxeri din 26 de țări, pe parcursul a nouă zile, au luptat pentru dreptul de a ajunge în finala acestei competiții prestigioase. 

Și numai unsprezece țări sînt reprezentate în finală în 20 de categorii de greutate: Rusia – 17 boxeri; Ucraina și Anglia – cîte 4; Georgia și Irlanda – fiecare cîte 3; Bulgaria, Ungaria și Moldova – cîte 2; cîte un boxer din Italia, România și Republica Cehă.

În semifinală, chișinăuianul Iurie Grigoruța (68 kg) l-a învins pe boxerul din Anglia Winnie Hazmen, iar Nicolae Burdiuja (90 kg) din Rîbnița a cîștigat de la gazda ringului Kiril Borisov.

În bătăliile finale, care vor avea loc în seara zilei de azi, 29 mai, Iurie Grigoruța va boxa cu reprezentantul Rusiei Khalid Aktaev, iar Nicolae Burdiuja – cu rusul Vladislav Pasko. 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

box , sport , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1899
Populația:
1440 locuitori

Lipoveni este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Munteni, Schinoşica și Lipoveni. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cimișlia și la 55 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1440 de oameni. Satul Lipoveni a fost menționat documentar în anul 1899.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.