02 mai 2018, 11:13 Sport views 11056
S-a desfășurat Campionatului Euro-Asiatic Voievod Moldova (Foto, Video)
02 mai 2018, 11:13 Sport views 11056

S-a desfășurat Campionatului Euro-Asiatic Voievod Moldova (Foto, Video)

La Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport s-a desfășurat cea de-a cincea ediţie a Campionatului Euro-Asiatic Voievod Moldova 2018.

Campionatul s-a desfășurat sub patronajul președintelui Igor Dodon, în cadrul programului dedicat Anului Ștefan cel Mare și Sfînt - Domnitor al Moldovei. La deschiderea campionatului a participat și candidatul PSRM la funcția de primar general al capitalei, Ion Ceban, care le-a urat participanților succes și obținerea de noi performanțe în domeniul sportului.

Menționăm că în vederea marcării anului Stefan cel Mare și Sfînt, șeful statului a aprobat un plan de acțiuni ce conține 50 de măsuri de amploare în domenii precum istoria, cultura, educația, sportul.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Voievod , sport , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
859 locuitori

Frumuşica este un sat din cadrul comunei Chioselia Mare, raionul Cahul. Localitatea Frumușica este situată la distanța de 50 km de orașul Cahul și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 859 de oameni. Localitatea Frumușica a fost menţionată documentar în anul 1817.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.