15 decembrie 2017, 15:50 Sport views 5202
Pascaru respinge acuzațiile de fals în declaraţii (Foto, Video)
15 decembrie 2017, 15:50 Sport views 5202

Pascaru respinge acuzațiile de fals în declaraţii (Foto, Video)

După ce un portal de ştiri de la noi din ţară l-a acuzat pe Nicolae Pascaru de fals în declaraţii, preşedintele Federației de Luptă Națională „Voievod" reacţionează.

În cadrul unui interviu pentru NOI.md, Pascaru prezintă dovezi care dezmint informaţiile apărute în presă, susţinînd că publicaţia online cu pricina a scris mai multe lucruri neadevărate, fapt ce reprezintă un atac la persoană. Pe lîngă toate acestea, lui nu i s-a cerut nici opinia.

Nicolae Pascaru spune că va strînge informații pentru a da în judecată portalul de ştiri care, prin astfel de articol, induce în eroare opinia publică.

„Sînt multe surse mass-media plătite din granturi străine, infiltrate la noi în țară pentru a distruge tot ce înseamnă rezistență națională. Mi-au fost aduse acuzații precum că în CV-ul meu nu ar fi indicată activitatea în centrul sportiv Taekwondo ITF – lucru greșit", a declarat preşedintele Federației de Luptă Națională „Voievod".

Totodată, Pascaru a ţinut să explice şi ce înseamnă, de fapt, „Voievod".

„Voievod este o totalitate de elemente din artele marțiale din diferite stiluri de luptă și sînt luate doar cele mai efective. Pînă la implicarea mea în Taekwondo ITF, am avut în spate mai mulți ani de karate în orașul Bender. Cu mai mulţi prieteni, am încercat să formăm această echipă – «Voievod». De la început noi am format un club care se numea «Voievod Maximus», pentru că era imposibil de făcut federație, iar în presă am apărut pentru prima dată în 2003, perioadă în care «Voievod» deja se afirmase ca federație.

Nicolae Pascaru este ferm convins că va cîştiga acest proces de judecată şi a recomandat şi celorlalte organizații care promovează patriotismul să nu cedeze în fața manipulărilor și presiunilor și să-și continue activitatea.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
146 locuitori

Iasnaia Poleana este un sat din cadrul comunei Doina, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Cahul și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 146 de oameni. Satul Iasnaia Poleana a fost înființat în anul 1955.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.