05 septembrie 2017, 16:52 Sport views 7816

05 septembrie 2017, 16:52 Sport views 7816

"Voievod": Sala de sport din Orhei a fost modernizată (Foto, Video)

Condiții mai bune de antrenament pentru viitorii campioni la lupte. O sală performantă de sport a fost inaugurată în incinta Liceului „Ion Luca Caragiale" din orașul Orhei.

Sala sportivă a fost renovată la inițiativa Federației de Luptă Națională „Voievod", cu suportul nemijlocit al Consiliului Raional Orhei, Primăriei Orhei, Orhei -Gaz, Orhei-Vit, administrația LT„Ion Luca caragiale", compania „DAAC-Hermes". În urma modernizării sălii de sport vor beneficia atît elevii Liceului „I.L. Caragiale", cît și luptătorii „Voievod".

Vicepreședintele Federației „Voievod", Oleg Sclifos, a ținut să le mulțumească celor care au pus umărul la modernizarea sălii și a promis performanțe la înălțimea așteptărilor.

„Am ajuns la etapa cînd s-a realizat un vis de-al nostru – de a moderniza sala sportivă pentru desfășurarea antrenamentelor. Cu adevărat această sală este benefică pentru toți. Noi vă promitem că în sala aceasta va crește nu doar o generație de campioni, dar multe generații. Asta am demonstrat-o prin rezultate pe care le avem la diferite campionate naționale și europene", a afirmat Oleg Sclifos.

Președintele raionului Orhei, Tudor Golub, le-a urat luptătorilor curaj și realizări noi. „Cea mai mare apreciere pentru tot ceea ce facem în domeniul sportului sînt chipurile bucuroase ale acestor tineri care se dedică sportului. Faptul că sînt antrenați în activități extrașcolare este un lucru benefic – ei se dezvoltă multilateral. Sînt sigur că noi aici, la Orhei, vom da un exemplu de implicare care va fi urmat și în alte localități", a remarcat Tudor Golub.

Cu un mesaj de încurajare a venit și președintele Federației „Voievod", Nicolae Pascaru. „Pentru noi o sală nouă este ca o biserică nouă, pentru că copiii au posibilitatea să vină să facă sport, să ducă un mod de viață sănătos. Este important să învățăm copiii să se poată apăra, să-și poată apăra familiile și țara. Noi promitem că vom aduce rezultate foarte bune. Răzeșii din Orhei sînt cei mai tari", a menționat Pascaru.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Orhei , sală , sport , Voievod

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
2907 locuitori

Prajila este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Antonovca, Frunzești, Prajila și Mihailovca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Florești și la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2907 oameni. Satul Prajila a fost menționat documentar în anul 1588.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.