05 februarie 2016, 10:50 Sport views 6139
Cum arată noul echipament al Naționalei Moldovei de fotbal (Foto)
05 februarie 2016, 10:50 Sport views 6139

Cum arată noul echipament al Naționalei Moldovei de fotbal (Foto)

Concursul pentru elaborarea noului design al echipamentului de joc al Naţionalei Moldovei s-a încheiat. În etapa finală au participat trei modele, iar câştigător a fost desemnat modelul cu cele mai multe voturi. Astfel, naționala va îmbrăca tricouri roșii, șorturi și jambiere albe, cu elemente tradiționale.

Câştigătorul concursului este Eugeniu Borşevschi, care va primi un telefon iPhone 6S de la Orange Moldova, abonament pentru toate meciurile oficiale ale naţionalei în sezonul 2016-2017 şi primul echipament de joc de tip nou cu autografele jucătorilor. Astfel,

Deoarece echipamentul clasat pe locul 2 a acumulat doar cu 3 voturi mai puţin decât echipamentul câştigător, autorul echipamentului nr.3, Vladislav Ucrainschi, s-a ales cu un premiu extraordinar – smartphone-ul HUAWEI P8!

De asemenea, cei care s-au clasat pe locul II şi III vor primi câte o minge cu autografele jucătorilor naţionalei şi abonament la toate meciurile oficiale ale naţionalei în sezonul 2016-2017.

Iată clasamentul final:

Locul 1: Echipamentul nr. 2 (autor Eugeniu Borşevschi) - 862 voturi

Locul 2: Echipamentul nr. 3 (autor Vladislav Ucrainschi) - 859 voturi

Locul 3: Echipamentul nr. 1 (autor Artur Osipean) - 605 voturi

Cele trei echipamente de joc urmează să fie realizate (pentru meciurile de acasă, din deplasare şi cele de rezervă).

Conferinţa de presă în cadrul căreia vor fi înmânate premiile şi va fi prezentat echipamentul final va avea loc la sediul FMF, pe data de 10 februarie, ora 13:00.

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

fotbal , uniforma , concurs , design

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1535
Populația:
1279 locuitori

Văsieni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Văsieni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 14 km de oraşul Teleneşti şi la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1279 de oameni. Satul Văsieni a fost menționat documentar în anul 1535.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.