26 iunie 2015, 15:47 Sport views 7732
Sheriff a învins lejer Milsami în meciul pentru Supercupa Moldovei (Video)
Foto: fmf.md
26 iunie 2015, 15:47 Sport views 7732

Sheriff a învins lejer Milsami în meciul pentru Supercupa Moldovei (Video)

Sheriff a obținut astăzi o victorie sigură în fața clubului Milsami în meciul pentru Supercupa Moldovei. Discipolii lui Lilian Popescu s-au impus în fața vulturilor cu scorul de 3:1 și au reîntors trofeul pe pe care anul trecut l-au cedat grupării Zimbru.

Merită de remarcat că pentru Lilian Popescu, Supercupa Moldovei a devenit primul trofeu în careire sa de antrenor, în timp ce pentru Sheriff aceasta este deja a șasea supercupă. Deja pe 2 iulie, Sheriff se va confrunta cu norvegienii de la Odss pe teren propru în cadrul primei etape preliminare a Ligii Europei.

Milsami, la rîndul ei, vor demara pregătirea pentru meciul din etapa a doua preliminară a Ligii Campionilor, planificat pentru 14 iulie contra bulgarilor de la Ludogorets.

Sursa: moldfootball.com

Cuvinte cheie:

fotbal , jocuri , premiu , victorie , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1616
Populația:
2308 locuitori

Zastînca este un sat şi comună din raionul Soroca. Zastînca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, aflat la distanța de 1 km de orașul Soroca și la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2308 oameni. Satul Zastînca a fost menționat documentar în anul 1616.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.