19 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2425
Horoscopul pentru 20 octombrie 2021
19 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2425

Horoscopul pentru 20 octombrie 2021

BERBEC

Probabil ca ai simtit nevoia de a iti exercita imaginatia. Oricat te bucuri de profesia ta, nu exista prea multe sanse sa-ti intinzi mintea si sa-ti arati latura vizuala creativa. Cu ceva timp liber, poti pune mana pe pix si hartie pentru a incepe un proiect de arta de un fel. Te poti astepta la incurajari.

TAUR

Creativitatea ta este la un nivel maxim, desi este posibil sa nu fii constient de aceasta datorita concentrarii pe munca si viata sociala. Nu te mira daca vei avea o viziune, aparent din senin. Probabil ca te vei simti inspirat sa opresti ceea ce faci si sa pictezi sau sa scrii. Scuza-te si petrece ceva timp singur cu muza ta. Vei fi incantat de rezultate.

GEMENI

Este posibil sa te concentrezi asupra unui detaliu din viata personala sau profesionala care nu este la fel de crucial pentru imaginea de ansamblu pe cat crezi. Acest tip de gandire obsesiva probabil te va impiedica sa progresezi. Treci peste. Uneori este necesar sa sacrifici o batalie pentru a castiga razboiul.

RAC

S-ar putea sa te simti ca si cum capul tau ar fi in nori astazi. Dupa ritmul frenetic pe care l-ai tinut la locul de munca, mintea ta a decis sa-ti ia un timp liber. Este posibil ca oamenii sa fie nevoiti sa iti repete intrebarile de mai multe ori inainte de a le raspunde. Vor crede ca esti amuzant, la fel si tu. Incearca sa te relaxezi si sa te distrezi in starea ta ametita!

LEU

Asteapta-te sa auzi de oameni de care nu ai auzit de ceva timp. Fa o ceasca de ceai si savureaza fiecare corespondenta. Te-ai putea simti nostalgic pentru „vremurile bune", cand viata parea mai simpla si mai multi prieteni ai tai erau in apropiere. Ridica telefonul si apeleaza unul dintre ei. Prietenul va fi incantat sa auda de tine.

FECIOARĂ

Incearca sa fii mai rabdator si mai afectuos fata de cei dragi astazi. Un copil, un iubit sau un animal de companie are nevoie de o atentie speciala si de asigurari pe care doar tu le poti oferi. Incearca sa faci din aceasta o prioritate fata de obligatiile profesionale. Aminteste-ti ca cei dragi sunt cele mai importante lucruri din viata ta. Cand ai nevoie de ele, vor fi mereu acolo pentru tine!

BALANȚĂ

Intuitia ta este destul de ridicata acum, permitandu-ti sa te concentrezi asupra sperantelor si viselor celorlalti. Cu toate acestea, acest lucru poate fi un pic dificil intr-o situatie sociala. Cineva ar putea spune un lucru cand stii ca se gandeste la altceva! Nu te concentra prea mult pe gandurile altora. In schimb, indreapta-ti gandurile catre cat de fericit esti acum.

SCORPION

Astazi starea ta de spirit poate fi apasatoare si grea. Unele dezamagiri se vor produce pe alocuri, daca trebuie sa te dovedesti in vreun fel, fie in privat, fie profesional. Exista o probabilitate sa te simti suparat pe cineva important pentru tine. Nu ceda prea repede sentimentelor negative. Ar fi rau pentru moralul tau.

SĂGETĂTOR

Esti in curs de schimbare a directiilor in viata ta profesionala. Acest lucru nu se poate face intr-o zi. Uneori este dureros. Lucrurile vor merge incet si iti vor cere sa te gandesti si sa te confrunti sincer. Nu fugi chiar daca esti tentat sa faci acest lucru. Ai incredere ca nu esti departe de obiectivul tau.

CAPRICORN

S-ar putea sa fie greu sa te confrunti cu emotiile tale astazi. Poti fi mai saritor decat de obicei. Realizeaza ca acest lucru este in avantajul tau. Iesi din viclesug si inspirati un aer curat. O atitudine optima este esentiala pentru a face progrese in ceea ce intreprinzi. Vei reusi sa gasesti raspunsurile pe care le cauti in conversatiile cu altii.

VĂRSĂTOR

S-ar putea sa iti fie greu sa te confrunti cu emotiile tale astazi si poti fi mai aerian decat de obicei. Realizeaza ca acest lucru este in avantajul tau. Iesiti si inspira un aer curat. O atitudine optima este esentiala pentru a face progrese in ceea ce intreprinzi. Gaseste raspunsurile pe care le cautati in conversatiile cu altii.

PEȘTI

In timp ce este posibil sa fii confortabil cu mediul tau, ai putea primi un semnal inconfundabil ca este timpul pentru schimbari. Acest lucru ar putea implica un loc de munca diferit, permitandu-ti sa iti folosesti abilitatile si talentele care au ramas la pamant. Nu lasa sarcinile mici, dar necesare, sa te faca sa abandonezi un nou curs de actiune. Reprezinta o etapa vitala in cresterea personala.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
593 locuitori

Trifăneşti este un sat din cadrul comunei Heciul Nou, raionul Sîngerei. Satul Trifănești se află la distanța de 32 km de orașul Sîngerei și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 593 de oameni. Localitatea a fost înființată în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.