28 februarie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3095
Horoscopul pentru 1 martie 2021
28 februarie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3095

Horoscopul pentru 1 martie 2021

BERBEC

Se pare cain aceasta zi vei dori sa te bazezi pe ajutorul unei anumite persoane pentru punerea in aplicare a unei afaceri prorii. Ar fi bine sa te incarci cu multa rabdare deoarece se pare ca aceasta persoana este greu de convins. Pana seara exista posibilitatea sa obtii acordul asteptat.

TAUR

Exista ceva (sau cineva) disparut din grupul tau de prieteni astazi, iar asta va reprezenta o problema pentru tine. Cum poti sa avansezi atunci cand nu ai tot ceea ce ai nevoie? Mergi in jurul problemelor care te-au tinut in loc si vino cu modalitati creative de a obtine ceea ce ai nevoie. Gandirea colectiva este esentiala, asa ca, cere anumite idei si permite-le celorlalti sa contribuie cu gandurile lor.

GEMENI

O mare intalnire, poate un festival de un fel, ar putea avea loc in cartierul tau astazi. Ai putea alege sa participi cu niste prieteni apropiati si cu partenerul tau romantic. Acest eveniment ar putea afecta multe din persoanele din jur. S-ar putea afla informatii care sunt interesante, dar si un pic tulburatoare si ti-ar putea oferi tie si prietenilor tai o conversatie interesanta pentru cateva zile.

RAC

Se pare ca in ultima vreme astepti mai multa sustinere din partea prietenilor si colegilor, doar ca din pacate aceasta nu vine. Exista posibilitatea sa fii judecat destul de aspru si sa ti se aduca la cunostinta foarte multe nemultumiri. Venite din senin, acestea te pot da peste cap si nu vei fi capabil sa iei o pozitie. Din contra, vei fi debusolat si te vei simti pus la colt.

LEU

Este posibil ca in aceasta zi sa primesti o invitatie la un eveniment si chiar o vei accepta cu bucurie, doar ca intervine o situatie care te poate tine departe de implinirea promisiunii facute. Vei reusi cu greu sa iti gasesti curajul pentru a anunta schimbarea planurilor si desigur ca vestea pe care o dai nu va fi primita cu incantare.

FECIOARĂ

O persoana apropiata poate apela la tine sa imprumute niste bani. S-ar putea sa simti ca el sau ea cere mai mult decat are cu adevarat nevoie si, cu siguranta, mai mult decat esti dispus sa ii dai. S-ar putea sa te gandesti ca acest lucru te pune intr-o pozitie ciudata. Incearca sa discuti cu prietenul tau si sa ii explici situatia. Daca trebuie sa spui nu, doar spune-o. Un prieten adevarat va intelege si va cauta in alta parte banii.

BALANȚĂ

Astazi vei ajunge la un acord cu cineva care poate fi imprevizibil. Deci, daca nu esti sigur exact de cum se simte aceasta persoana, nu ghici. Intarzie aranjamentele finale pana cand te simti sigur ca ceea ce ti se spune este exact. Daca colaboratorul tau se gandeste la o amanare, vei sti ca acordul nu este bun.

SCORPION

Posibilitatile de succes sunt luminoase atunci cand lucrezi pe un plan flexibil cu privire la modul in care poti urmari cele mai bune obiective. Orice schimbare neobisnuita de evenimente este probabil sa functioneze in favoarea ta, asa ca nu te agita daca un mic detaliu nu merge exact asa cum ai planuit. Exista posibilitatea ca in aceasta zi, mariile tale aspiratii sa te duca in cele mai interesante locuri.

SĂGETĂTOR

Te concentrezi doar pe ceea ce tine de tine si vei lasa alte preocupari pentru o alta zi. Chiar daca nu vrei sa te implici in alte sarcini, ar fi bine sa nu ii ignori pe cei din jur. Nu se stie cand vei avea nevoie de ajutorul lor si atunci ei vor fi cei ce iti intorc spatele. Exista posibilitatea sa primesti o veste buna in legatura cu o suma de bani pe care trebuia sa ii primesti in urma cu cateva zile.

CAPRICORN

Astazi vei avea de efectuat anumite apeluri telefonice pentru a obtine un nou contract. Exista posibilitatea sa intampini mici dificultati in discutiile cu anumite persoane, dar cu calm si rabdare vei reusi sa obtii ceea ce ti-ai propus. Superiorii vor fi incantati de eforturile pe care le-ai depus si sunt sanse sa primesti un bonus sau de ce nu, chiar o avansare.

VĂRSĂTOR

S-ar putea sa fii prea stresat sa te supui barfelor sau sa suferi de prea multa stimulare intelectuala. Spune-le prietenilor ca vei iesi cu ei candva. Toate semnele indica faptul ca acesta este cel mai intelept lucru pentru moment. Relaxeaza-te cu niste ciocolata fierbinte si o gramada de filme.

PEȘTI

Problemele familiei pot avea ca motiv un prieten sau un partener de dragoste care se simte nelinistit si neajutorat. Aceasta persoana ar putea avea cateva probleme de comunicare, mai ales daca este necesara fermitatea. Incearca sa evidentiezi faptele si incurajeaza-ti prietenul sa ia in considerare fiecare factor pe meritele sale. In timp ce faci acest lucru, este posibil sa afli anumite informatii despre o problema proprie.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1606
Populația:
1784 locuitori

Popeştii de Sus este un sat şi comună din raionul Drochia. Popeştii de Sus este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 25 km de orașul Drochia și la 169 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1784 de oameni. Satul Popeştii de Sus a fost menționat documentar în anul 1606.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.