31 iulie 2020, 19:00 Caleidoscop views 2006
Horoscopul pentru 1 august 2020
31 iulie 2020, 19:00 Caleidoscop views 2006

Horoscopul pentru 1 august 2020

BERBEC

Eşti conştient de unicitatea ta şi parcă torni şi mai mult gaz pe foc, pentru că îţi place să şochezi. Unii spun despre tine că eşti un rebel, că nu te supui niciunei reguli, alţii spun că eşti excentric şi faci risipă de calităţi. Tu fii aşa cum eşti, nu încerca să te supui altora, nici să fii cum îţi cere societatea, deoarece exact acesta e atuul tău: originalitatea. Tu nu ai nevoie să ţi se spună cum eşti, pentru că îţi cunoşti foarte bine valoarea şi ai încredere în ea. Sunt multe momente când imaginaţia te pune cel mai bine în lumină, deci te foloseşti de excentricitatea ta cu succes.

TAUR

Chiar dacă unele lucruri nu evoluează exact aşa cum ai planificat, merită să mai faci şi unele sacrificii, din când în când, pentru a le mai da câte un impuls pozitiv înainte. Nu te crampona de o singură direcţie, nu te încăpăţâna să urmezi o cale neapărat aşa cum ai stabilit iniţial, ci mai acceptă, pe parcurs, şi alte idei, pentru că ele pot fi soluţii de compromis benefice situaţiei de faţă. Dacă te-ai ţine de o singură idee, spunând că aceea e cea mai bună, ai putea bate mult timp pasul pe loc, or progresul se naşte şi din acceptarea altor păreri, chiar dacă nu eşti întru totul de acord cu ele. Ascultă deci sfaturi, chiar dacă nu-ţi convin pe de-a-ntregul.

GEMENI

Ca să ajungi acolo unde ţi-ai propus, ai şi nişte condiţii de respectat, pentru că nu ţi se oferă nimic pe tavă. Trebuie să respecţi nişte criterii, să accepţi unele reguli impuse de alţii mai puternici, dar vei vedea că merită să faci acest lucru. Condiţiile ce se cer respectate sunt acceptabile, nu e un compromis chiar atât de mare de făcut, ca atare fă cum ţi se spune şi vei fi răsplătit. Nu poţi fi doar tu, întotdeauna, conducătorul unei acţiuni, ci mai trebuie să te supui şi ordinelor altuia, dar cel care îţi spune azi ce trebuie să faci are interese similare cu ale tale şi îţi seamănă în mare măsură. Îl poţi asculta şi urma cu încredere.

RAC

Ai în faţa ta o persoană care inspiră respect, prestanţă, superioritate şi încerci cumva să-i calci pe urme. E un exemplu pentru tine, un model de moralitate şi seriozitate, şi de fapt chiar îi semeni în mare măsură. Şi el se comportă exemplar, ca şi tine, şi el luptă pentru adevăr, ca şi tine, şi el se bazează numai pe mijloacele cele mai corecte pentru a-şi demonstra valoarea, ca şi tine, deci ai de ce să fii mândru, de vreme ce observi în cel din faţa toate calităţile tale. E o oglindă vie a propriilor tale însuşiri, deci motivele tale de satisfacţie ar trebui să crească: nu eşti cu nimic mai prejos faţă de omul demn de toată lauda din faţa ta.

LEU

Nu poţi controla fiecare moment al vieţii tale cu atâta minuţiozitate, ci mai trebuie să te laşi şi un pic în voia curentului, să te ducă unde vrea el. Oricât de dornic ai fi să treci totul prin prisma raţiunii, să organizezi totul în detaliu, tot sunt momente în care nu ai această putere, ci destinul este mai puternic decât tine. Azi ai putea trece printr-un eveniment în care simţi major amprenta destinului care te conduce în direcţia dictată de sus, şi nu în cea pe care ai fi dorit-o tu. Ai să descoperi, la urma urmei, că undeva acolo sus lucrurile sunt mult mai bine aranjate decât le-ai fi programat tu.

FECIOARĂ

Nu ajunge doar să vrei un anumit lucru, ci să participi efectiv la construcţia acelui detaliu la care visezi! Deţii toate instrumentele pentru a pune în practică marile tale vise, ele sunt scopuri posibile şi ajunge doar să dai startul unei acţiuni care va duce repede şi eficient spre concretizarea acelui lucru. Poţi inventa un scenariu detaliat care să te ducă la împlinirea visului tău, dar nu uita care e cheia succesului în această situaţie: teoria e perfectă, te ajută să creezi ca un artist o reală capodoperă, dar contează să pui umărul efectiv la această construcţie, să te implici, să investeşti energie şi timp şi totul va prinde viaţă chiar sub mâinile tale!

BALANȚĂ

Azi nu prea ai chef de nimic, te copleseste o stare de comoditate pentru ca nu esti motivat de nimic care sa te traga inapoi la treaba. Iti iei o zi intreaga de vacanta in care sa dormi mai mult si sa nu faci nimic complicat. Tu ai uneori astfel de momente cand lenea pune stapanire pe tine, dar probabil ai ajuns intr-un impas si nimic nu te ajuta sa depasesti piedica, de aceea te cam lasi doborat de hop. Poate o zi de pauza nu strica pentru a te detasa, a te relaxa un pic, pentru ca, iesit cumva din miezul evenimentelor, s-ar putea sa vezi mai usor solutia. Acum n-o vezi, fiind extenuat fizic si mental.

SCORPION

Uneori, cele mai bune idei nu apar dintr-o discuţie armonioasă şi calmă cu cei din jur, ci din conflicte aprinse. Nu te teme nici de critici, nici de comentariile acide, ci stai un pic şi chibzuieşte la varietatea de idei care apar prin asemenea divergenţe. Ba chiar e bine să le amplifici, să torni gaz pe foc la o eventuală discuţie în contradictoriu, deoarece animozităţile te stimulează să-ţi pui şi mai mult mintea şi imaginaţia la contribuţie. Nu-i privi pe cei care nu sunt de acord cu tine ca pe nişte inamici, ci ca pe nişte surse de inspiraţie ce te îndeamnă să cauţi idei şi mai bune.

SĂGETĂTOR

Discuţi cu cineva de la suflet la suflet şi această întâlnire are un rol benefic asupra ta. E ca o vindecare, ca o eliberare de ceva ce te ţinea blocat într-o stare de nesiguranţă. Poate ai nevoie de o mărturisire a unor emoţii negative care s-au cuibărit în sufletul tău, iar aceste confidenţe te ajută să scapi de stres şi de teamă. Vei primi suficiente sfaturi şi îndrumări benefice pentru a depăşi momentul de slăbiciune. Dacă sănătatea e cea care te preocupă acum cel mai mult, împărtăşeşte-ţi experienţele cu alţii, pentru că ai putea întâlni oameni care au depăşit cu brio situaţii similare şi le-ai putea urma exemplul spre vindecare.

CAPRICORN

Iubirea are o notă inocentă azi şi trebuie s-o tratezi ca atare. Înveseleşte-te de tot ce simţi, zâmbeşte cald şi joacă-te un pic, flirtând şi spunând lucruri frumoase cu o încărcătură simplă şi naivă. Nu e nevoie de forme elaborate ale iubirii, poţi arăta cât de îndrăgostit eşti prin cel mai minuscul gest şi prin cel mai drăgălaş detaliu. Nimeni nu va râde de tine dacă desenezi inimioare pe o hârtie sau dacă foloseşti diminutive pentru a vorbi despre cel drag, gen iubiţel, puişor, sufleţel. Sunt cuvintele potrivite pentru a arăta ce simţi cu adevărat. Lasă vârsta deoparte şi fii cald şi bun, bucurându-te de iubire ca un copil care acum o descoperă pentru prima oară!

VĂRSĂTOR

Parca ai mai trecut printr-un astfel de moment, care se repeta obsedant la intervale de timp, aproape ciclic. Tocmai pentru ca nu e prima oara cand simti emotia de acum, vei sti sa-i faci fata cu brio, chiar daca nu pare a fi cea mai placuta senzatie. Esti epuizat, dar tu stii ca dupa o astfel de cadere, vine imediat si partea buna. Tu evoluezi pe o sinusoida, ba sus, ba jos, dar intotdeauna dupa un coboras esti convins ca vine iar urcusul. Il astepti cu incredere, dar profiti momentan de ritmul mai lent in care se desfasoara evenimentele. Chiar daca nu apare inca soarele la orizont, te consolezi cu o oarecare stare de liniste.

PEȘTI

Gasesti in religie un fel de leac benefic intr-un moment dificil, ca atare o vizita la biserica, o discutie cu un duhovnic sau doar cateva minute de meditatie in rugaciune au efecte fantastice asupra ta. Parca esti revigorat, vindecat, eliberat de tot ce te facea sa nu te simti in apele tale. Intotdeauna vei gasi alinare, liniste, solutii si ajutor de sus, totul e sa-l ceri ca atare indreapta-ti cu mai multa incredere ochii si inima spre cer. Cerurile iti raspund de fiecare data daca te deschizi sufleteste si soliciti ajutor divin. Poti primi azi un fel de sfat edificator la una din problemele care te macina, dar nu vine pus pe tava, ci sub forma unei metafore, a unei pilde simbolice, a unei povesti cu talc.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
1466 locuitori

Vulpești este un sat din cadrul comunei Mănoilești, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Ungheni și la 113 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1466 de oameni. Satul Vulpești a fost menționat documentar în anul 1617.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.