27 iulie 2020, 09:00 Caleidoscop views 3165
Horoscopul pentru 27 iulie 2020
27 iulie 2020, 09:00 Caleidoscop views 3165

Horoscopul pentru 27 iulie 2020

BERBEC

Luptă pentru ceea ce doreşti, nu aştepta să pice din senin, pentru că nu se va întâmpla aşa. Fii sigur că scopul tău e greu de atins, nimic nu ţi se oferă pe tavă, şi, mai ales, te vei trezi cu tot felul de comentarii, critici şi piedici venite de la ceilalţi care nu vor să te lase să ajungi acolo unde visezi. Dar cu cât e mai dificil drumul tău până la ţinta propusă, cu atât mai mare va fi satisfacţia de la final, pentru că nu poţi aprecia ceva ce se capătă uşor. La tine e complicat, obositor, necesită un mare consum de resurse, dar tocmai pentru că e atât de dificil, pe tine te motivează şi mai tare să ajungi acolo. La final vei jubila în faţa celor care au încercat să-ţi taie elanul.

TAUR

Dacă vezi că unii, mai nervoşi din fire, comentează sever tot ce spui, nu pune la suflet, ci apelează în continuare la o glumă sau la o ironie, care îi va dezarma imediat. Ba mai mult, stupiditatea unora te determină să fii şi mai acid în umorul tău şi să ataci mai abitir pe cel ce nu ştie de glumă. Nu suporţi să vezi că unii au reacţii absurde la ceea ce ai tu de spus, dar reuşeşti să faci haz de tot ce vezi, găsind în simţul umorului ca mai bună soluţie de a trece peste toate zâmbind.

GEMENI

Ţi se cere o mai bună comunicare directă cu ceilalţi, ca să vă spuneţi fiecare părerea. Cu siguranţă ai în jur colegi prietenoşi, deci trebuie să le ceri sfatul şi ajutorul chiar dacă nu ai nevoie de ele. Simţindu-se consultaţi la orice mişcare, aceştia vor învăţa să-şi asume responsabilităţi şi să faci din relaţia profesională una mult mai solidă. La un moment dat, ai putea face sau oferi mai mult decât normal iar colegii să răspundă inechitabil faţă de contribuţia ta, dar eşti mai generos ca oricând, fără a aştepta ceva anume în schimb.

RAC

Uneori, cele mai bune schimbări în viaţă le faci la furie, într-un moment de tensiune în relaţia cu cei care nu te înţeleg. Eşti pregătit de o schimbare de atitudine sau de direcţie doar pentru a demonstra cuiva că poţi duce la capăt ce ai promis sau că e bine ce faci, deci fă pasul, dar nu te aştepta şi la felicitări. Din orgoliu, unii nu vor aprecia curajul schimbării la tine, ci vor avea de comentat şi de data aceasta, dar dacă ai luat decizia, ţine-te de ea, în ciuda afronturilor dure. Cât timp tu crezi că e bine ce faci, asta contează. Nu te lăsa oprit din elan de asemenea atacuri!

LEU

Primeşti o veste cu tentă oficială pe care te poţi baza în proiectele tale profesionale de viitor. E ca şi cum ai primi o certificare, o garanţie scrisă sau un document de necontestat ce va sta la temelia ascensiunii tale în carieră. Ştii mai bine spre ce te îndrepţi, eşti mult mai sigur pe scopul tău de acum înainte iar oamenii pe care îi întâlneşti în drumul tău spre succes te susţin şi îţi sunt de folos în atingerea scopurilor tale. Ai mereu ceva util de învăţat din contactul cu persoanele cu funcţii cheie la uşa cărora trebuie să baţi acum.

FECIOARĂ

Atmosfera se destinde şi mai mult în anturajul tău datorită unei surprize plăcute picate ca din senin. Apare o veste excelentă ce te face să te simţi mult mai bine, ca şi cum nu ai mai avea nicio problemă, ceea ce te stimulează să te ocupi doar de lucruri frumoase. Orice activitate usoara ţi se potriveşte de minune pentru o zi când nu se pot întâmpla decât evenimente amuzante. Indiferent de vârsta pe care o ai, te comporţi ca un copil fără nicio problemă şi reuşeşti să-i molipseşti şi pe alţii de veselie.

BALANȚĂ

Dragostea este planul cel mai sensibil. Eşti trist, împovărat de griji, de un pesimism care nu te caracterizează, dar comportamentul persoanei iubite nu-ţi dă prea motive de încredere. Dezamăgirea planează peste voi, cu riscul unui eşec sentimental, dar nu trebuie să extragi concluzii pripite de aici şi nici să-ţi torni cenuşă în cap de la un banal hop în relaţie. Partenerul nu e în toane bune şi nimic nu-l mulţumeşte, nici măcar încercările tale de a fi tandru, deci mai bine îl laşi în apele lui.

SCORPION

Priveşte un pic în jur să vezi câţi prieteni adevăraţi apar la nevoie, totul e să-i laşi tu să se apropie şi să facă ceva pentru tine. Eşti într-o pasă atât de proastă încât ai tendinţa de a spune că nimeni nu te iubeşte, nimeni nu face nimic pentru tine, că tu ai făcut totul pentru alţii iar acum ei au uitat de tine. Te înşeli: există un grup de suport care poate face enorm pentru tine, îţi poate ridica moralul, poate chiar îţi poate rezolva ţie problema, dar, marcat de pesimism şi emoţii negative, nu prea îl vezi!

SĂGETĂTOR

Ceea ce ar fi trebuit să fie un ajutor de la colegi, se va dovedi a fi mai degrabă o mare complicaţie, ceea ce te face să spui că era mai bine dacă nu cereai ajutor de la nimeni. Unii mai mult încurcă lucrurile, decât să-ţi fie ţie de ajutor, pentru că nu puteţi fi compatibili perfect când vine vorba de idei şi soluţii. Tu ai avea nevoie de o intervenţie complet diferită decât ceea ce pot ei să ofere realmente, de aceea ar fi bine să te consulţi cu ei înainte să se implice mai mult în treburile tale. Vei descoperi că nu eşti de acord cu părerile lor, şi, decât aşa, mai bine fără!

CAPRICORN

Te afli într-o companie de oameni maturi, care nu-ţi seamănă, dar de la care recunoşti că ai multe lucruri interesante de învăţat. Te poţi folosi de sfaturile lor practice, de ideile lor constructive şi de experienţa bogată de viaţă, pentru că aceştia îţi sunt cu ceva superiori. Probabil sunt părinţii tăi care au mereu o vorbă bună pentru tine sau nişte specialişti de la care poţi afla azi răspunsul la una din marile tale întrebări existenţiale.

VĂRSĂTOR

Ai în preajma ta oameni pe care te poţi baza, în care poţi avea încredere, de la care vei primi soluţii practice, idei profitabile, sprijin concret. Nu sunt simple promisiuni, ci aceştia chiar pun umărul la problema care te frământă şi nu te lasă până nu văd că ai depăşit impasul. Rareori poţi avea parte de asemenea sprijin, ca atare profită din plin de generozitatea celor care îţi ţin companie, de experienţa pe care vor să ţi-o împărtăşească, de sfaturile bine documentate pe care le primeşti de la ei. Le vei păstra în memorie şi te vei folosi şi altădată de ele, deci deschide bine urechea şi captează toată informaţia utilă!

PEȘTI

Toată lumea este nervoasă, toată lumea se agită şi ridică tonul, ceea ce te face şi pe tine să te comporţi agresiv. Parcă nu te mai înţelegi cu nimeni în această atmosferă aprinsă, în care se spun cuvinte dure, se aud critici şi injurii. Oricât de tolerant ai fi, oricât de mult ai suporta agresivitatea celor din jur, tot va veni un moment în care vei răbufni şi nu-ţi vei mai putea controla atitudinea, poate nici nu e bine să ţii totul în tine aşa, pentru că stresul acumulat generează sentimente ostile în interiorul tău, ca atare e mai bine să dai totul afară!

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1570
Populația:
1401 locuitori

Lopatnic este un sat şi comună din raionul Edineţ. Lopatnic este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Lopatnic este aşezat în partea de nord-vest a Republicii Moldova pe malul rîului Prut, la o distanţă de 25 km de oraşul Edineţ și la 225 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1401 oameni. Satul Lopatnic din ținutul Hotin este menţionat pentru prima dată într-un document din 29 iunie 1570, cu denumirea de Lopatinți.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.