12 iulie 2020, 19:00 Caleidoscop views 2068
Horoscopul pentru 13 iulie 202
12 iulie 2020, 19:00 Caleidoscop views 2068

Horoscopul pentru 13 iulie 202

BERBEC

În compania potrivită, vei avea parte de rezultate excelente, ca atare caută tovarăşii compatibili scopurilor tale. Nu te alătura celor nepricepuţi, celor care se laudă de ceea ce pot face, care nu prea au demonstrat acest lucru, ca atare e nevoie de colaboratori de încredere care ţi-au arătat şi cu alte ocazii că te poţi baza pe ei. Un sfat bine documentat, un umăr de sprijin la greu şi o idee concretă vor veni mai ales de la persoane mai mature. Cei tineri mai mult vor încerca să profite de munca ta, fără să participe concret. Doar gura e de ei!

TAUR

Atitudinea veselă cu care priveşti orice provocare se va dovedi a fi salvatoare, pentru că aşa nu te mai împiedici de fleacuri care nu merită menţionate. Tratează ceea ce pare mai simplu şi mai neînsemnat ca atare, fără să le transformi, aşa cum faci uneori, în motive de stres sau adevărate catastrofe. Vei vedea că un dram de umor, un zâmbet deschis pe faţă şi încrederea că totul va fi bine te vor ajuta să treci peste orice impas mărunt. Unii ar spune că e o atitudine infantilă, dar consideri că e mai bine să râzi şi să glumeşti de ceva decât să te cramponezi de nimicuri!

GEMENI

Munceşti mult, dar nu prea se văd roadele eforturilor depuse din cauza cârcotaşilor care-ţi pun la îndoială serviciile. Nu abandona la primele critici, înarmează-te cu răbdare şi putere de convingere, pentru că se vor ivi mulţi oameni care îţi găsesc nod în papură. Se resimte un spirit de competiţie cam agresiv în jur, dar nu trebuie să te oprească din elan, ci să te stimuleze să-ţi arăţi valoarea şi superioritatea, de care nu te poţi îndoi. Ai muncit mult ca să ajungi aici deci nu abandona la critica altuia.

RAC

Atitudinea ostilă cu care te tratează unii te deranjează profund, ba chiar te jigneşte, pentru că nu meriţi tu asemenea comportament nepoliticos. Chiar dacă cei din anturaj nu sunt în apele lor, nu trebuie să otrăvească atmosfera cu răceală, critici sau tăceri enervante. Când nu ai cu cine coopera, e şi normal să te simţi în plus pe lângă astfel de oameni, încât vei prefera să te retragi în carapacea ta decât să mai faci eforturi să-i inviţi pe ceilalţi la dialog. Dacă vezi că ţi se răspunde de fiecare dată monosilabic şi răutăcios, ignoră astfel de oameni, altfel îţi vor strica şi ţie tot cheful.

LEU

Joci un rol cheie într-o situaţie instabilă, în care nimeni nu reuşea să restabilească echilibrul. Tu priveşti lucrurile mult mai clar, de pe margine, detaşat, ai mintea limpede pentru a analiza problema pe toate feţele, fără a te lăsa influenţat de nimeni, ca, într-un final, să extragi o concluzie fermă pe care o vei prezenta şi celorlalţi. Te irită faptul că unii îşi schimbă părerea de la o zi la alta, de aceea eşti decis să iei tu frâiele acestei acţiuni pentru a reinstala odată şi-odată liniştea şi armonia. Te comporţi ca un om matur, cu scaun la cap, care poate lua azi cele mai serioase şi clare decizii, alungând astfel incertitudinea.

FECIOARĂ

Vii cam nervos acasă şi strici atmosfera de familie cu atitudinea ta. Lasă-i pe cei dragi să te înconjoare cu veselia lor, cu optimismul lor, pentru că te-ar putea ajuta să-ţi abată gândul de la problemele cu care te-ai confruntat peste zi. Ştii cum se spune: lasă toate grijile la uşă atunci când vii acasă, pentru a nu tensiona inutil viaţa de cuplu sau de familie cu probleme care chiar nu-i privesc şi pe ei. Problemele de serviciu trebuie rezolvate acolo, la serviciu, ca atare nu le discuta cu familia, pentru că îi stresezi pe toţi!

BALANȚĂ

Ai la cine apela azi pentru o informaţie extrem de eficientă. Că e vorba de un specialist care îţi oferă, contra unui onorariu, o rezolvare legală la problemele care te preocupă, sau doar un sfat bine documentat din partea unui coleg cu mai multă experienţă, simţi că totul se aranjează de acum pe un făgaş mai sigur şi totul doar datorită inspiraţiei tale de a bate la uşa acelei persoane. Trebuie să recunoşti că nu ai de unde să le ştii tu chiar pe toate, tocmai de aceea există atâtea profesiuni şi meserii, ca să apelezi la practicanţii lor avizaţi, la nevoie.

SCORPION

Cel care te atacă azi atât de dur se dovedeşte a fi cel mai de temut inamic al tău, la momentul acesta, dar e bine că se arată la faţă, ca să ştii mai clar cu cine ai de a face. Acesta apelează la vorbe dure, la lovituri sub centură, la injurii şi atacuri, cărora le poţi face faţă cu brio. Uneori, e bine să ai astfel de confruntări mai directe cu cei care nu te plac, pentru a-ţi face şi tu o idee cu privire la numărul real al duşmanilor din umbră. Ar fi mai greu să lupţi cu cineva bine ascuns în spatele unei măşti false, or, o astfel de întrevedere directă te înarmează pe tine cu tot arsenalul necesar pentru o contra-ofensivă de succes!

SĂGETĂTOR

Eşti tras în prea multe părţi şi, când încerci să mulţumeşti atâtea planuri simultan, rişti să scapi din vedere detalii importante şi să generezi gafe. Chiar dacă vei încerca să scapi de efectele propriilor neglijenţe cu un dram de umor, totuşi va veni un moment când vei fi copleşit de atâtea chestiuni pe cap şi vei începe să uiţi, să greşeşti, să sari peste aspecte importante. Ar fi mai bine să alegi, din toate câte ai pe lista de urgenţe, un singur plan asupra căruia să te concentrezi, dar probabil şefii şi colaboratorii îţi aruncă prea multe pe umeri şi nu-i poţi refuza, ceea ce te obligă să iei mai mult decât poţi duce.

CAPRICORN

Fii un pic mai atent la ceea ce îţi transmite organismul, pentru că ai putea fi tentat să-i oferi mai mult decât are nevoie. Puţin răsfăţ nu strică nimănui, dar totuşi aluneci încet spre unele excese care pot lăsa urme asupra corpului tău. Că ai tendinţa de a mânca mai mult, că eşti atras de activităţi care nu-ţi fac bine sau să te laşi dominat de plăceri nesănătoase, fii sigur că toate acestea vor avea efecte asupra stării tale de bine. Poate pe moment e comod şi confortabil să te complaci în bucuria simţurilor, dar peste câteva zile s-ar putea număra kilogramele în plus sau orele nedormite.

VĂRSĂTOR

Simţi că cineva mult mai puternic decât tine, din alte dimensiuni, îţi ghidează paşii în direcţii noi, şi pentru că nu deţii tu controlul, aşa cum îţi place de obicei, eşti nesigur pe tine. Mai lasă şi destinul să te ducă unde vrea el, fără să ţii tu volanul strâns în mâini, pentru că nu ai de unde să le ştii tu pe toate. Vei vedea că tot ce se petrece acum în calea ta e spre binele tău deci nu are rost nici să te temi, nici să te opui. Eşti în siguranţă şi vei primi, la final, exact ce ţi se potriveşte. Lasă-te dus de val: totul va fi bine!

PEȘTI

Relaţiile cu ceilalţi sunt minunate, de parcă ai norocul de a atrage alături de tine doar oameni tonici, optimişti, care îţi transmit şi ţie starea lor de bine. E distracţie în jur, de parcă ar fi loc şi de petrecere în mediul în care te afli: se aude muzică, se bea un păhărel, ca atare implică-te şi tu în această atmosferă veselă, care te ajută să te mai relaxezi şi tu. Printre toate persoanele cu care ai azi ocazia să discuţi, se poate afla cineva care poate juca un rol important de acum înainte pentru inima ta: o şansă de iubire, o posibilă prietenie, un grup de suport care te susţine orice ar fi!

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
455 locuitori

Suvorovca este un sat din cadrul comunei Pompa, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Fălești și la 124 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 455 de oameni. Satul Suvorovca a fost înființat în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.